Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

Over Match4me

Doelgericht online daten voor hoger opgeleide singles. Dat is waaraan Match4me al sinds 2007 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: opleidingsniveau.

Europa date met MatchMedia

Match4me is onderdeel van MatchMedia en timmert aan de weg. Zo zijn we behalve in België inmiddels actief in Nederland, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland. En al zijn we een internationale organisatie, we richten ons altijd op de lokale markt. De Nederlanders daten anders dan de Belgen namelijk. Dat weten we, en daar houden we rekening mee. Sterker nog: daar passen we onze websites compleet op aan. Ook dat hoort bij doelgericht.

Met Match4me de toekomst in

We blijven innoveren om je nog makkelijker in contact te brengen met mogelijke partners. Daters kunnen een persoonlijk blog aanmaken, en om daar meer lezers voor te trekken zetten we Twitter in. We volgen ontwikkelingen in social media dus op de voet en zodra je daar voordeel bij kan hebben, integreren we zo’n nieuwe toepassing op de site.

Match4me voor jou

Wat gebruikersgemak en klantenservice betreft, heeft Match4me een naam hoog te houden. Zo kun je op al onze mailtjes antwoorden; aan ‘no reply’ doen we niet. Stuur je ons een mail, dan reageren we gewoon snel. Persoonlijk en direct, daar staan we om bekend. En zorgvuldig: we beschermen je privacy en controleren daarom alle profielen handmatig. En heb je eenmaal een partner gevonden, dan weet je zeker dat we je niet meer zullen mailen. Een happy end, wie wil dat niet?

Gegevens van Match4me

Match4me is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 17136160. Het adres is:

MatchMedia BV
Dorsvloerweg 393
2661 MN Bergschenhoek
Nederland

Iban: BE09310160473957
BTW: NL817511908B01

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be