Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

Succes verhalen

Dating bij Match4me wérkt. Dat blijkt uit de vele reacties die we krijgen van leden die inmiddels hun partner gevonden hebben.

"Na ruim 1 week op M4m ontving ik een reactie van een dame die haar profiel wilde verwijderen en mij op de valreep een 'duim' stuurde. Dit contact groeide snel uit en heeft zeer waarschijnlijk nu al de nieuwe liefde van mijn leven opgeleverd. "

 

Reactie van een Man, 56

 

"Het heeft op een hele mooie manier uitgepakt!
Een fantastische vrouw gevonden, echt een maatje, geliefde voor het leven. En dat binnen 1 maand ;-) zonder ervaring van een datingsite vooraf. Bedankt voor het mogelijk maken."

 

Reactie van een man, 54

 

"Wat vliegt de tijd soms. Bijna twee jaar geleden ging ik op date met een jongeman waar ik nieuwsgierig naar was. Zonder verwachtingen dook ik in het avontuur waarin ik verliefd werd op deze jonge wetenschapper.

Onze eerste date was erg bescheiden. Met keiharde tegenwind en een paraplu bungelend aan mijn stuur fietste ik snel naar onze ontmoetingsplek: het centraal station. Voordat ik het doorhad zaten we in een café te lunchen waarbij de tijd sneller ging dan verwacht. Hij moest weg voor een feest, maar vroeg nog of ik de stad kon laten zien. Tijdens deze korte rondleiding deelde ik mijn opluchting deelde dat hij ‘gelukkig geen aapje was’.

En dat is hij tot op heden dagen nog steeds niet. We hebben inmiddels veel leuke avonturen beleefd, gereisd, veel gelachen en ontzettend gek gedaan. Over een paar maanden gaan we officieel samenwonen en ik kan niet wachten! Wie had dit ooit gedacht? Ik in ieder geval niet. "

 

Reactie van een vrouw, 37

 

"leuk om jullie even te laten weten dat mijn man en ik vorig jaar getrouwd zijn! We hadden al twee prachtige kinderen en zo dus ook nog een bijzonder bezegeling van onze liefde.
In 2006 elkaar via M4M leren kennen...zonder de site waren we elkaar volgens mij nooit tegengekomen."

 

Reactie van een vrouw, 45

 

"Het was even zoeken, maar met goed resultaat!

Jaren geleden, toen ik van de moeder van mijn kinderen gescheiden was, heb ik een partner gezocht via een relatiebemiddelingsbureau.
De macht4me site werkte voor mij aanzienlijk effektiever en sneller. "

 

Reactie van een man, 65

 "Ik heb mijn partner, mijn liefde van mijn leven gevonden. "

 

Reactie van een vrouw, 29

 

"Hopeloos verlieft geworden op een zeer leuke, lieve vrouw."

 

Reactie van een man, 48

 

"Een van de eerste match is nu al 4 maanden mijn vriend ;-) thanks!!!!"

 

Reactie van een vrouw, 35

 

"Hierbij deel ik u mee dat ik mijn lidmaatschap bij match4 me kan opzeggen omdat ik mijn partner bij jullie heb gevonden.

Ik ben hier erg blij mee."

 

Reactie van een vrouw, 61

 

"Binnen een maand inschrijftijd heb ik een leuke man ontmoet, dat is echt supersnel gegaan! Ik heb via match4me met 2 mannen een date gehad en met de 2e was er direct een klik! Inmiddels zijn we helemaal verliefd op elkaar!"

 

Reactie van een vrouw, 42

 

"Ik ben lekker verliefd en dankbaar daarvoor aan jullie.
Zet het door."

 

Reactie van een vrouw, 48

 

" Ik heb onwaarschijnlijk snel de vrouw ontmoet waarmee ik een relatie aanga."

 

Reactie van een man, 59

 

"Ik ben 4 jaar geleden ingeschreven geweest, en heb na 3 maanden een lieve man gevonden. Beter gezegd hij vond mij. Toen we besloten dat de match gemaakt was hebben we ons uitgeschreven.

Toch wil ik laten weten dat wij dankzij deze site, nog steeds gelukkig samen zijn. En ruim 3 jaar samen wonen. Het kan gebeuren. Het was een spannend avontuur het daten. We hebben allebei onze verhalen en ervaringen.

En dat zijn nu altijd nog leuke en vooral hilarische anekdotes. Beetje laat maar alsnog thanks en keep up the good work for the databeles hier.

Groet, Helene (41 jaar)"

 

Reactie van een vrouw, 41

 "Via deze site heb ik veel dames leren kennen, waaronder momenteel in elk geval "de ware" :-)

Dus ik ga hier nu verder mee en hoef geen gebruik meer te maken van jullie site.

Als het goed is niet tot ziens.. maar wel bedankt!"

 

Reactie van een man, 49

 

"Mogelijk the love of my life .... hartelijke groeten!"

 

Reactie van een vrouw, 49

 

"So happy!!! Mijn grote liefde gevonden hier op match4me!
"

 

Reactie van een vrouw, 32

 

"Ik heb mijn soulmate gevonden via Match4me.nl Bedankt daarvoor!
"

 

Reactie van een vrouw, 45

 

"Eigenlijk begreep ik niet van mezelf waarom ik me aanmeldde op match4me, totdat die buitengewoon interessante, allesomvattende, potentiële huwelijkspartner zich al op de eerste dag van lidmaatschap aandiende ... so please match4another in the future ...."

 

Reactie van een vrouw, 49

 

"Na ongeveer drie weken heb ik de allerleukste man gevonden die ik mij wensen kon.
"

 

Reactie van een vrouw, 53

 

"Hier de liefde van mijn leven gevonden!
"

 

Reactie van een vrouw, 47

 

"Ik ben erg tevreden over jullie site en service.

Verder ben ik tevreden over het soort mensen waar ik hier contact mee heb gehad.

Tot slot is het een leuke, frisse site.

En het beste, dat is persoonlijk, is dat ik via deze site een partner heb gevonden."

 

Reactie van een man, 53

 "Match4me vind ik een leuke site, fris interface. Ik heb goede ervaringen met de contacten. Ook als mensen geen interesse hadden, kreeg ik meestal een vriendelijke bericht. Verder zijn ervaringen met daten natuurlijk heel persoonlijk en zullen van persoon tot persoon flink verschillen.

Mijn vlam heb ontmoet doordat ik in de rechterkolom 'actieve leden' een foto van een leuke vrouw zag. Ze had al contacten lopen, maar na enkele berichten hebben we elkaar vrij snel ontmoet. We waren beiden al ervaren daters, het eerste contact verliep wel ontspannen. En ja, zo is het ontstaan.

Als ik mensen tegenkom die willen gaan daten zal ik ze zeker Match4me aanraden."

 

Reactie van een man, 53

 

"Hartelijk dank ik heb de man van mijn droom gevonden binnen 2 weken. Top!
Succes aan iedereen."

 

Reactie van een vrouw, 51

 

"Redactie Match4me,

Eerlijk gezegd durfde ik er niet meer op te hopen hoewel het geloof in de liefde zoals ik die voor ogen had en waar mijn hart naar verlangde, zich rotsvast in mij had vastgezet. Alleen deden de eerste ervaringen op Match4me, een datingsite voor hoger opgeleiden mij de moed in de schoenen zakken. Het was vooral stil, erg stil, om niet te zeggen doodstil. Als ik al eens een berichtje waagde aan een op het eerste oog leuke man dan was er aan de andere kant niet het fatsoen om te reageren, of ik kreeg te horen dat ik op een raamprostituee leek. Een vrij onbehoorlijke reactie wanneer je iemand niet kent. Sowieso is zo’n opmerking in mijn wereld not done. So much voor de onderdelen fatsoen en empathie bij de hoger opgeleiden mannen. Nee, natuurlijk kan ik niet iedereen over één kam scheren, alleen is het steeds zoeken naar die bekende speld waarbij de hooiberg alleen maar lijkt te groeien. Misschien was ik wel aan het millimeteren of had ik te hoge verwachtingen.

Al met al was ik eigenlijk nooit meer online tot op een zekere zondagmiddag de verveling toesloeg en ik toch nog eens inlogde. Ik beloofde mezelf dat dit de laatste keer was. Hierna zou ik me uitschrijven. Er viel mij direct iemand op die ook online was. Ik klikte zijn profiel aan en alles wat ik zag en las beviel me. In een laatste poging tot contact schreef ik een kort berichtje. Binnen 5 minuten had ik een vrolijk en oprecht bericht terug. Hij moest weg dus volgden er heen en weer wat korte berichten waaruit direct duidelijk werd dat ik hier te maken had met iemand die zich durfde te laten zien, die zich kwetsbaar op durfde te stellen en iemand die veel in zijn mars had. Dus werden er telefoonnummers uitgewisseld. Van diezelfde zondag tot en met de donderdag appten we er lustig op los. Het was alsof we elkaar al jaren kenden en zonder dat we het op dat moment konden weten waren we begonnen met onze verbinding. Het kon niet anders of de eerste date zou een bezegeling worden van wat we al voelden. Ik hoefde niet te bellen om zijn stem te horen, ik wist dat alles klopte en wilde alleen nog het totaalplaatje. We zaten 4 dagen op onze honger.

We hadden afgesproken elkaar bij de ontmoeting in ieder geval te knuffelen. Ook als het onverhoopt allemaal niet zo mocht zijn want ja, we hebben ook nog een ratio en die behoed ons soms voor ernstige teleurstellingen. Die knuffel zou gebeuren bij de allereerste kennismaking. Vrij bizar maar we waren beiden toe aan wat warmte en zo hadden we die in ieder geval veilig gesteld. En zo geschiedde. Hij belde aan, ik deed open, de buurman liep langs wat voor een onhandig momentje zorgde, hij stapte binnen en we vielen in elkaars armen. We kusten, knuffelden en lieten niet meer los. Na 5 minuten zei hij, terwijl hij mij de hand reikte ‘Aangenaam, mijn naam is…’. We barstten in lachen uit.

Het is een maand verder en we weten het zeker. Wij zijn het voor elkaar. De verbinding die we maken op zielsniveau is wonderbaarlijk mooi en intens. We maken elkaar blij, we lachen veel, we knuffelen en vrijen, we praten en praten nog meer, we luisteren muziek bij kaarslicht, we delen, delen en delen. We wonen 15 km bij elkaar vandaan (wie had dat ooit kunnen bedenken) en missen elkaar als er een dag is waarop we elkaar niet zien. Ik ben 49 jaar en ervaren op relatiegebied maar met deze man ga ik oud worden. Die wetenschap en het gevoel dat ermee gepaard gaat gun ik iedereen."

 

Reactie van een vrouw, 49

 

" Ik heb mijn relatie gevonden."

 

Reactie van een man, 65

 

"Dank jullie wel voor de prettige omgeving welke jullie hier gecreëerd hebben.
Was een aangename site om te bezoeken en aan deel te nemen."

 

Reactie van een man, 57

 

"Ik wil aangegeven dat ik mijn lidmaatschap wil beëindigen.
Aangezien ij via jullie site mijn nieuwe nu al 1/2 jaar durende relatie heb leren kennen
"

 

Reactie van een man, 54

 

"Ik heb via deze site een lieve vrouw gevonden!"

 

Reactie van een man, 43

 

"Allereerst wil ik jullie bedanken.

Wat eigenlijk meer uit nieuwsgierigheid was ontstaan is er toch na eerst wat mail wisseling via de site daarna via de mail en telefoon de bliksem bij ons ingeslagen.
Nu een aantal malen afgesproken met elkaar en het is waanzinnig.

Nogmaals bedankt!"

 

Reactie van een man, 47

 "Heel erg bedankt voor de matchmaking!
Zij en ik zijn al een tijdje bijelkaar en erg verliefd. En dat dankzij jullie site.

Nogmaals heel veel dank en succes voor jullie en allen die lid zijn!"

 

Reactie van een man, 49

 

"Geweldig dankzij Match4me heb ik een geweldige en lieve partner gevonden.

Dank je voor alles."

 

Reactie van een man, 59

 

"Liefde op het eerste gezicht. Ik geloofde er niet echt in. Het is me nu toch overkomen, via jullie site!
"

 

Reactie van een vrouw, 40

 

"Vreselijk verliefd en ontzettend gelukkig dankzij Match4me.
"

 

Reactie van een vrouw, 50

 

"Kort maar krachtig en zeer succesvol!
Bedankt."

 

Reactie van een vrouw, 32

 

"Bedankt voor alles - dit is eigenlijk de beste matching website! Van de mensen tot jullie professionale contact methode enzo. Maar voor nou heb ik een nieuwe vriend gevonden dus ik wil op dit moment uit te schrijven.

Bedankt voor jullie hulp!"

 

Reactie van een vrouw, 44

 

"Mijn liefde gevonden! Thanks!"

 

Reactie van een man, 28

 

"Op jullie site heb ik de perfecte match gevonden. Dank daarvoor.
"

 

Reactie van een vrouw, 25

 "Had weinig hoop hier een leuke partner te vinden, toch heeft hij me wel hier gevonden. Wat een geluk!
"

 

Reactie van een vrouw, 53

 

"Dank je wel, prima site. Leuke mensen ontmoet!"

 

Reactie van een vrouw, 53

 

"Nog enorm bedankt! Zonder jullie waren we nu nog alleen geweest!
"

 

Reactie van een man, 30

 

"Ik heb 1 date gehad en het was meteen raak: we hebben inmiddels een paar maanden een relatie en het is erg leuk!!
"

 

Reactie van een vrouw, 41

 

"Wilt u mij s.v.p. definitief uitschrijven. Heb via uw site een hele leuke vriendin gevonden.

Ben erg tevreden over uw site. Netjes en goed georganiseerd.
"

 

Reactie van een man, 60

 

"Een compliment voor jullie, het een zeer overzichtelijke datingsite.
"

 

Reactie van een vrouw, 62

 

"Ik heb partner gevonden op 50plusmatch, we zijn blij met elkaar.
"

 

Reactie van een vrouw, 63

 

"Ik had al binnen een dag mijn liefde gevonden. Vanaf het eerste berichtje was het raak. We zijn supergelukkig met elkaar. Heel erg bedankt Match4me!!! :)
"

 

Reactie van een vrouw, 25

 "Ik wil jullie heel hartelijk danken voor de integere, mooie en doeltreffende manier waarop jullie mensen met elkaar in contact brengen. Voor mij was het nogal een zoektocht geweest naar de ware - ik ben nogal een aparte, en dan ook nog eens een tikkeltje kieskeurig... - maar het ongelooflijke is toch echt gebeurd: op jullie site heb ik de liefde van mijn leven gevonden! En ik weet ook heel zeker dat ik die nooit gevonden zou hebben als Match4Me niet had bestaan. Wat een wonder, wat een geluk, dat ik via jullie site zo'n gelijkgestemde ziel heb gevonden!"

 

Reactie van een man, 28

 

"Op 7 oktober 2011 kreeg ik via jullie site een kort berichtje dat mijn interesse wekte. Ik zal eerlijk toegeven dat ik toen al even geen actief lid meer was, maar je wordt toch nieuwsgierig. Toch maar weer lid geworden dus. Het bericht kwam van Lotje. 24 uur later wisten we dat de zogenoemde klik er echt was. Toch maar eens voorzichtig polsen of we iets konden afspreken. Maar wat bleek…. Lotje zat aan de andere kant van de wereld, in de Filipijnen. Er trok op dat moment een tropische storm over, dus ze was aan het hotel gebonden tijdens een rondreis daar, dus wat doe je dan? Inderdaad, je maakt een profiel aan op M4M.

Ze zou nog 10 weken wegblijven. Ik dacht bij mezelf: ‘ach het contact is leuk, dus we zien wel’. De mails werden langer en langer. Dagelijks werden er 3 a 4 A4tjes tekst over en weer gemaild. Daar kwam later MSN bij, daarna telefoon en skype. Beide aftellend tot 14 december, de dag dat ze weer met beide benen op Nederlandse grond zou staan. 15 december hadden we afgesproken en die ontmoeting was alles wat we ervan verwachtten. Lotje is in december jarig, dus slechts twee dagen na onze eerste ontmoeting stond een groot diner op het programma bij haar thuis met vrienden en familie. Meteen de vuurdoop dus. Voorstellen hoefde eigenlijk niet meer, want ze had iedereen al over me verteld.
Als verjaardagscadeau had ik al onze emails bij een professionele drukker laten verwerken tot een echt boek. Het telde 468 pagina’s aan emails. Wie heeft er nu zo’n gedetailleerd verslag van de eerste 10 weken van hun relatie?

Het boek sloot af met het volgende nawoord:
"We grapten er tijdens het mailen al over, maar het leek me leuk om onze emails gewoon echt in boekvorm vast te leggen.
Natuurlijk een bedankje voor de vriendelijke Filipijnse ober die af en toe de wifi aan liet staan met de bemoedigende woorden 'Love conquers all'.

Ondertussen zijn we een jaar verder en lezen we elkaar dagelijks de mails van exact een jaar geleden voor. Lotjes huis is net verkocht en mijn huis staat te koop. 21 december krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis.

Beste mensen van Match4Me, “bedankt” dekt de lading niet echt. Jullie hebben ons leven veranderd en daarvoor zullen we jullie altijd dankbaar zijn."

 

Reactie van een man, 32

 

"Gaarne uitschrijving uit uw bestand. Reden: ik heb de "fijne klik" via jullie site gevonden en we zijn reeds 12 weken bij elkaar.
"

 

Reactie van een man, 73

 

"Soms blijkt diegene die je nodig hebt heel erg dichtbij te zijn, dezelfde mensen te kennen, eenzelfde achtergrond te hebben. Misschien hadden we elkaar zonder match4me nooit leren kennen of misschien ook weer wel. Het heeft in ieder geval deze kennismaking een duwtje in de rug gegeven, heel subtiel maar onmiskenbaar. "

 

Reactie van een vrouw, 41

 

"Via jullie site ben ik in contact gekomen met een geweldige vrouw.
We kennen elkaar nu zes weken en het is echt fantastisch!"

 

Reactie van een man, 54

 

"Niet het vertrouwen in maar het verlangen naar heeft mij gaan laten zoeken.
Ik vond hem steeds weer, niet gelovend dat het nog beter kon.
Het was leuk, het deed pijn en ik leerde. Over me zelf, de liefde en het leven.
Ik gaf niet op.
Liefde is rust, vertrouwen en geluk. Ik ben thuis gekomen, thuis gekomen bij hem. "

 

Reactie van een vrouw, 46

 

"Raar maar waar... Ik heb HEM."

 

Reactie van een vrouw, 41 jaar

 

"Graag wil ik het succesverhaal over mij en mijn nieuwe partner aan u vertellen.

Ik stond nog geen maand ingeschreven bij M4M, mijn partner stond anderhalve maand ingeschreven. In mijn profiel stond nogal tegendraadse tekst, bepaald niet van de uitnodigende soort. Zo heb ik een heel eigen kledingstijl en naaldhakken komen daarin alleen onder bepaalde omstandigheden in het verhaal voor. Ik schreef daarom "Naaldhakken draag ik alleen als ik op handen gedragen word". Daarop kreeg ik een reactie, mijn nieuwe partner schreef mij "Dat is nog eens een doelstelling!" en wilde graag kennis maken. Dat hebben we gedaan en vanaf het eerste moment leek het of twee heel moeilijke puzzelstukken samenvielen, naadloos en precies.

Onze kennismaking ging recht in het hart. We hebben een vliegende start gemaakt maar wij zijn heel optimistisch en vol prachtige plannen voor de nabije toekomst. Dank aan Match4Me!"

 

Reactie van een vrouw, 64 jaar

 "Een betere match had ik niet kunnen vinden."

 

Reactie van een vrouw, 64 jaar

 

"Onverwacht toch gevonden! ;-)"

 

Reactie van een vrouw, 28 jaar

 

"Ik vond Match4me.nl een hele fijne datingsite, maar ik merk dat het mij erg veel onrust geeft om via internet te daten en ik er meer mee bezig ben, dan ik zou willen en ik belangrijk acht. Daarom besluit ik om te stoppen. Maar nogmaals complimenten over deze site. Ik heb ook een aantal andere sites bekeken en uitgeprobeerd en vond de gebruiksvriendelijkheid en de applicaties zeer goed ontwikkeld."

 

Reactie van een vrouw, 30 jaar

 

""Partner" is misschien nog een wat groot woord, maar ik heb een geweldige meid gevonden via jullie site. Nou ja, eigenlijk heeft zij mij "gevonden".

Ik ga nu helemaal voor haar! Dus even geen behoefte aan een profiel op een dating site. Groetjes en bedankt!"

 

Reactie van een man, 31 jaar

 

"Bedankt voor de snelle 'service'. Ik had dit medium wellicht eerder moeten gebruiken.
"

 

Reactie van een man, 54 jaar

 

"Ik ben een geluksvogel. Na amper twee weken lidmaatschap ontmoette ik de man die vanaf het eerste zoekmoment mijn voorkeur had. Inmiddels zijn wij ruim 10 weken verder en gaat het erg goed. Kort maar krachtig zal ik maar zeggen, dan heb ik het over mijn lidmaatschap en hopelijk niet over deze relatie."

 

Reactie van een vrouw, 41 jaar

 

"Succes met jullie goed verzorgde site waar je je meteen thuis voelt.

Goede service, leuke leden. Ik heb een heel erg leuke man leren kennen. Iedere dag is er nog de verwondering dat het echt kan werken."

 

Reactie van een vrouw, 41 jaar

 

"Wij hebben ons in November 2009 ingeschreven, bij match4me!
Met recht een match .......! Bij onze eerste afspraak zijn we verliefd en onafscheidelijk, wij vullen elkaar perfect aan en zijn in vele opzichten tegenpolen van elkaar met een mooie natuurlijke aantrekkingskracht.
Vorige maand hebben we op onze vakantie vriendschapsringen gekocht.
We zijn 20 November 2011, 2 jaar samen.
De volgende stap is samen een huis kopen en samenwonen, en daarna gaan we trouwen.
Daarom raad ik iedereen aan, om toch even een kijkje te nemen op deze site!

Dank je wel, ik heb mijn droomman gevonden."

 

Reactie van een stel, 2 jaar samen

 "Een ongelooflijk en bijzonder verhaal. Begin van mijn eigen sprookje.

Dankjulliewel."

 

Reactie van een vrouw, 37 jaar

 

"Sprookje

Er was eens... een Meiske dat niet geloofde in de kracht van datingsites. Profiel in België al snel weer opgedoekt wegens te veel vreemde reacties. Profiel in NL beetje per ongeluk nog wat laten staan.
En dan opeens een fijn mailtje...Van Kerel. Mailtje terug. Nog eentje... Wat heen en weer. Steeds langer. En meteen heel open en fijn en warm...
Ze wonen een eind uit elkaar. Wel twee grenzen over. Maar in het begin leek dit een best wel comfortabele, veilige afstand...

Op een dag mailde Kerel met de vraag of Meiske terug op haar pootjes kon staan (de Grote Boze Griep had haar een week in zijn macht gehad) en of ze terug zou kunnen gaan werken. Oh neen, antwoordde Meiske, ik heb een weekje vakantie.
Drie dagen herfstvakantie met de meisjes en dan vier daagjes naar Londen. Kleine Zusje bezoeken. Terloops en een beetje plagerig schreef ze erbij 'Mocht je in de buurt zijn...'

En toen gebeurde er iets zo bijzonders... Iets dat hun leven voor goed zou veranderen.
Kerel stelde voor om in Londen af te spreken. Die vrijdag, om 11 uur aan de voet van de Big Ben. Hij boekte een vliegtuigticket... en de rest is geschiedenis.

Allerlei doemsenario's passeerden de revue, die dagen en nachten tussen het maken van de afspraak en het vertrek naar Londen.
Wie weet zou Kerel aan Meiske voorbij lopen, daar in Londen. En de schone Zweedse die achter haar stond begroeten...
Misschien zou ze te laat zijn, zou het regenen en zou haar mobieltje geen bereik hebben... Van het Café Nero waar hou zou wachten bij slecht weer, zouden er opeens vier van aan de Big Ben liggen. Alle vier verschrikkelijk groot en verschrikkelijk druk...
En toch ook die ene mooie droom... Kerel staat te wachten. Meiske, iets te laat (thanks to the tube) komt aangesneld. Ze ziet hem. Hij ziet haar. Ze laat haar tas vallen en rent als in slowmotion naar hem toe... Kerel vangt haar in zijn armen, tilt Meiske op... om nooit meer los te laten...
Maar gelukkig blijven ze alle twee nuchter genoeg om te beseffen dat er om 11 uur 's morgens geen zonsondergang is, er aan de Big Ben ligt geen strand te bespeuren valt en er ook geen cameraploeg klaar zou staan...

Met kriebels in de buik en een lach die uit haar keel wil springen, staat Meisje die vrijdag al veel te vroeg op de afgesproken stoep te wachten... Verbazingwekkend genoeg ziet ze rechts van haar daadwerkelijk een cameraploeg staan... De schone Zweedse schittert door afwezigheid.
De ogen van Meiske pikken van het tegen de wind in turen naar de uitgang van het metrostation. Maar opeens hoort ze naast zich, heel kortbij en bijna onwezenlijk, een vriendelijke mannenstem.

Hoi Meiske.

Ze herkent hem onmiddellijk. Niet zozeer van de vage foto die ze van hem gezien had. Neen, veel meer kwam het beeld overeen met dat in haar hoofd. Hij ziet er echt zo uit als de mails die hij schreef. Serieus en zotjes tegelijk. Slungelachtig speels en beschermend mannelijk in één. Twinkelogen en een lach die vrolijk over zijn hele gezicht plooit.

Ze blijven de rest van de dag samen. En de volgende dag. Het afscheid valt zwaar...
Een dag later, onderweg terug naar haar eigen koningkrijkje, ontvangt ze een kort berichtje: 'Als ik hier nu vertrek...'

Sinds die dag zijn ze zoveel mogelijk samen... en worden er plannen gesmeed voor een gezamenlijke toekomst...

Kerel is niet alleen verliefd op Meiske, neen, hij is hoteldebotel van haar leventje, haar meisjes...
En Meiske... Meiske wist niet dat er zo iets moois bestond. Kerel past zo wonderwel in haar wereldje... Hij vult al die vervelende leegtes op met zijn warmte. Ook de leegtes waarvan ze zich nieteens bewust was...

Zucht.
Nog maar eens de dagen en uren aan het aftellen totdat hij straksjes weer thuis komt..."

 

Reactie van een vrouw, 35 jaar

 

"Wij hebben elkaar nu 4 jaar geleden ontmoet via jullie site. We zijn nog steeds hartstikke gelukkig met elkaar en hebben inmiddels een zoontje van 2 1/2.

En dat allemaal dankzij jullie sympathieke site. Dat wilden we jullie nogmaals laten weten!"

 

Reactie van een stel, 4 jaar samen

 

"Ik heb al heel snel de ware liefde gevonden, via jullie. En dat terwijl ik totaal niet het type ben om direct te vallen voor een ander. Dank voor jullie site. Ik heb mijn geluk gevonden.

Ik schrijf me met 100% zekerheid uit. Succes met de site!"

 

Reactie van een man, 28 jaar

 

"iet verwacht, toch gevonden!!!!! Date in Londen, notabene ;))

Thanks."

 

Reactie van een man, 38 jaar

 

"Ik ken nu een hele lieve, leuke vent!! Die was ik zonder jullie nooit tegengekomen!!"

 

Reactie van een vrouw, 35 jaar

 

"Anderhalve week geleden heb ik mijzelf voor één maandje een betalend lidmaatschap kado gedaan.

De nickname van één persoon die bij mijn profiel leek te matchen, sprak mij erg aan. Ik las verder, had de euvele moed hem aan te schrijven, en...het is gebleken dat wij veel gemeenschappelijk hebben en voor het overige elkaar aangenaam aanvullen. We hebben elkaar twee keer ontmoet. Eerst bij een etentje, kort daarna een hele dag samen naar de boekenmarkt in Deventer. De vonk sloeg aan beide kanten onbetwist over. In glazen bollenwijsheid geloof ik niet, in koffiedik kijken heb ik mij ook niet bekwaamd. Maar als dit niet de man is met wie ik oud mag worden, dan bestaat er geen Ware Jacob voor mij. Ik wil graag zijn Jacoba zijn.

Jammer voor jullie, mijn zoektocht was kort maar wel effectief."

 

Reactie van een vrouw, 47 jaar

 

"ZOEKEN
Wat als je wilt gevonden worden door iemand die een sterke identiteit heeft en zelfbewust is - vrijheid koestert en deze ook weet te relativeren - een kleurrijk palet aan levenservaring heeft - charismatisch is en niet geheel onbelangrijk een aangename verschijning is? Teveel gevraagd? Nee! Een Droom? Utopisch?
Misschien! Is het een zelf-vervullende voorspelling? Wel als je erin blijft geloven . . .

VINDEN
De wens om als zoekende gevonden worden? Ja natuurlijk! Onlangs, zonder al te hoge verwachtingen en met een positieve kritische houding een afspraak, een date. Tijdens onze date was er een klik - een die een geweldige indruk achterliet - een die liet verlangen naar een snel weerzien. Dit weerzien kwam spoedig. Inmiddels weten we dat onze gevoelens voor elkaar puur en oprecht zijn en dat alle ingrediënten aanwezig zijn die volgens ons bij liefde horen. De eerste stap is gezet, met vertrouwen richting toekomst, waarbij we ons er bewust van zijn dat we nog voldoende uitdagingen hebben . . . .

Thx M4M!"

 

Reactie van een stel, 44 en 46 jaar

 "We zijn na een paar mailtjes samen gaan schaatsen. Vanaf die dag was het meteen aan.
Nu na 4 maanden steeds maar meer en meer. Heel simpel gaat het soms hè.

Nogmaals bedankt voor deze service."

 

Reactie van een man, 59 jaar

 

"Twee jaar geleden zijn m'n partner en ik na 20 jaar relatie uit elkaar gegaan. Ik ben toen in eerste instantie tijdelijk bij m'n gezin weg gegaan, maar dat bleek vrij snel een definitieve
stap te zijn. Ook al was ik niet direct op zoek naar een nieuwe relatie, uit nieuwsgierigheid kwam ik op de m4m site terecht (als gratis lid, met een redelijk anoniem profiel, zonder foto) en heb wat rond zitten kijken war er allemaal in de aanbieding was.

De volgende dag kreeg ik een berichtje van een dame, 'M', met het verhaal dat had gezien dat ik op haar profiel had gesnuffeld (schrik, kan je dat dan zien?), dat ze eigenlijk niet reageerde op profielen zonder foto, maar dat ze toch wel geprikkeld was door hetgeen ik in m'n profiel beschreef... tja, na wat mailen en opsturen van foto's volgde een afspraak, en nog een, en het voelde zo goed dat we opnieuw een afspraak maakten. Naarmate de nieuwe afspraak dichterbij kwam werd me duidelijk dat het voor mij nog veel te vroeg was voor een nieuwe relatie. Ik heb haar toen gebeld en verteld dat ik vanwege mijn situatie, waarvan ik haar natuurlijk had verteld, niet verder kon met daten en het contact met haar voorlopig wilde beëindigen. Ze reageerde hier bijzonder begripvol op en vertelde me dat wanneer ik weer aan daten toe was maar op de site moest kijken of ze nog beschikbaar was. Pas een jaar later ben ik weer, toen serieus, met het internet daten begonnen. De date van toen, 'M', was niet te vinden en daarom maar op zoek naar ander dates en na enige tijd vond ik de vrouw van m'n leven!! meer dan 1000% match, fantastisch.

Na een paar maanden bleek echter dat er ondanks de supermatch het toch ontbrak aan liefde en hebben daarom, beide erg verdrietig, na een half jaar een eind aan de relatie gemaakt. Na een tijdje toch maar weer een nieuw profiel aangemaakt... en ja... daar was 'M' weer !!! Na opnieuw contact te hebben gelegd vertelde ze me echter dat ze net leuke date had gehad en dat dat eerst wilde onderzoeken of het wat zou worden... en ja korte tijd later was 'M' weer van de site verdwenen. Nou ja, dat hoort dan ook bij het internetdaten.... Ikzelf ben dan ook maar vrolijk verder gegaan met daten, heb daarna nog hele leuke dates gehad, maar de ware zat er niet tussen.

Een week voordat ik voor een maand naar het buitenland zou gaan en me tijdelijk wilde uitschrijven, zag ik dat 'M' zich weer aangemeld had. Nu geen gras er over laten groeien dacht ik, heb direct opnieuw contact gelegd en in de dagen voor m'n vertrek konden we elkaar nog twee keer zien. Nu twee maand verder met 'M' voelt het zo goed dat ik de m4m site vaarwel zeg. Met dank!!"

 

Reactie van een man, 46 jaar

 

"Heb na 1 week volledig lid te zijn geweest een geweldige partner via jullie gevonden. Vanaf het eerste moment was het gewoon goed in ieder opzicht.

Bedankt."

 

Reactie van een vrouw, 53 jaar

 

"Ontzettend bedankt voor het brengen van mijn geluk!"

 

Reactie van een vrouw, 29 jaar

 

"Het is gelukt om bij Match4me een heel bijzonder mens te ontmoeten."

 

Reactie van een man, 59 jaar

 

"Binnen een maand na inschrijving had ik iemand gevonden waar ik nu straalverliefd op ben. Het is misschien wat snel, maar we gaan er helemaal voor!"

 

Reactie van een vrouw, 49 jaar

 

"Ik heb de leukste dame van West-Europa ontmoet. Dank voor jullie aandeel daarin."

 

Reactie van een man, 35 jaar

 

"Allebei 'Jos' kan nooit toch iets worden? Vandaar dat Jos met zijn vooruitziende vermoeden al op reeds jeugdige leeftijd zijn naam in Sjors wijzigde. Momenteel, na een kort verblijf op M4M, (let wel, Sjors' poging 1: meteen raak, dwz score 100% !!!!) zijn Sjors en Jos inmiddels een veelgebruikt fotobijschrift in elk fotoalbum waarop zij,M4M-gecertificeerd, intens gelukkig zitten of staan te wezen.

Enkele voorbeelden zijn:
'Sjors en Jos zien een vos.' (weekendje Veluwe)'Jos en Sjors hebben dorst.' (volledig bezopen aan de toog)'Remmen los bij Sjors en Jos.' (in de garage)

Ziet u wel ?
Groeten van Sjorsenjos. "

 

Reactie van een vrouw, 46 jaar

 "Ik was geen lid, hij ook niet, maar toen ik liet weten interesse te hebben, is hij lid geworden. Hij reageerde op een originele manier op mijn profiel, ik haakte daar op in zodat wij direct in een boeiende mailwisseling zaten.

Al in de eerste week belden we, hij had een heel leuke stem. Meteen daarna ontmoetten we elkaar en we besloten dat we niet meer verder zouden zoeken."

 

Reactie van een vrouw, 61 jaar

 

"Martin en ik zijn nu een half jaar bij elkaar. We ontmoetten elkaar voor het eerst bij een date via Match4me. Dat was op 22 april van dit jaar. We hadden eerst kort via de mail met elkaar kennisgemaakt.

Onze eerste ontmoeting was een succes. Je ziet eigenlijk gelijk of iemand je bevalt of niet. Dat had ik met eerdere ontmoetingen ook. Daarna spraken we nog een paar keer af en we gingen ook een keer eten. Daarna ging het eerst wat minder. We waren allebei een beetje te voorzichtig en hadden moeite om ons in een relatie te storten. Ook omdat we allebei wat minder prettige ervaringen achter de rug hadden. Ik denk vooral omdat we niets hebben
overhaast sloeg op een bepaald moment toch de vlam in de pan en vanaf 10 mei hadden we officieel "verkering".

We zien elkaar bijna elke dag maar we zijn van plan om de eerste twee jaar niet te gaan samenwonen. Dat doen we omdat we allebei nog kinderen thuis hebben en de ervaring leert dat het heel ingewikkeld is om dan te gaan samenwonen. We praten veel. We delen een
aantal leuke hobby's maar hebben ook ieder ons eigen leven.

Eigenlijk gaat alles boven verwachting! We zijn erg gek op elkaar en zoals het nu gaat blijven we lang bij elkaar!!"

 

Reactie van een stel, na een half jaar

 

"De ontmoeting ... met de bijl als anecdote.......
Na diverse keren op een andere, grote datingsite te hebben gestaan werd het tijd voor iets nieuws....... kleinschaliger, meer uitstraling en wellicht een ietwat andere doelgroep.

Binnen een week na m'n inschrijving een interesseberichtje van een leuk uitziende dame, Simone... redelijk in de buurt. Na ook mijn interesse kenbaar gemaakt te hebben bleef het stil....... jee dacht ik, "Weer zo iemand, reageren en vervolgens niemand thuis" (een helaas regelmatig voorkomend fenomeen in de digidatingwereld). Dan maar eens (weekje later) een reminder erop losgelaten..... en ja hoor,.... de reactie of ik wat ongeduldig was..... Nou nee, zeker niet,... maar interesse tonen en gebruik maken van een snel medium,?? ..... daar hoort bij mij ook snel handelen bij.....

Na wat leuk en interessant mailverkeer gaf ik aan de stemtest te willen doen,.. bel me. Oeps,!! dat was even een verrassing, ik liet er geen gras overgroeien was de reactie. Na enige twijfel (ach waarom ook niet)...., kwam er een belletje: Simone was in haar auto gestapt,.... ergens de wijk ingereden (kids thuis, doe je zoiets dan ???) en belde me.... haar telefoondate debuut.... Het was een relaxt gesprek, zeer aangename stem en het zou zeker een vervolg krijgen..... hetgeen gebeurde.

Na wat belletjes over en weer...tot in de nachtelijke uurtjes.... maar weer eens een stap verder gaan dacht ik, en stelde voor elkaar te gaan ontmoeten,........ afgesproken op een maandagmorgen, op een terrasje in Oirschot,..... niet zonder enig risico tussen de vallende kastanjes....
De ontmoeting was er een van WOW, overruled worden........ Ik zag Simone aankomen lopen........ sprong uit de auto en stond ineens voor d'r... Ze had zoiets van hij is het echt !!!

Uurtje gekletst......toen kwam het idee wat anders te gaan doen dan aan een tafeltje te zitten..... oke, bosrijke omgeving...... ei was snel gelegd.... wij naar het bos.... Ik vroeg nog, met 1 of 2 auto's..??? Beetje naïef, ok.... wel in goed vertrouwen gaf Simone aan met 1 auto.... we gaan....

Bij het bos aangekomen wilde zij haar tas achter in de auto leggen... ojee ... er flitste iets zeer onaangenaams door mijn hoofd, ik had nl nog een grote kloofbijl achter in de auto liggen, die ik in het weekend van iemand gekregen had....... en vergeten was eruit te halen.... klep open en ja hoor daar lag hij.....de schrik zat er even goed in.... we keken elkaar aan en ik legde het uit....ppffttt..... wat een start...:))

Het werd een zeer aangename wandeling van een aantal uren......... we voelden beiden dat er iets zat te broeden..., die shock bij het aanraken, die ondeugende aftastende verradende blik vanuit de ooghoeken waar te nemen, .....en wat uiteindelijk resulteerde in een hartverwarmende 1e afscheidskus.......

Sindsdien dagelijks (meerdere malen) contact, vlinders, emoties en heel veel gevoel......... Onze kids hebben elkaar ook gevonden, en treffen elkaar zowat dagelijks op hyves en msn, ik ben een voetbalwedstrijd aan het regelen tussen de teams van onze zoons..... en er wordt al gesproken over een gezamenlijke wintersportvakantie.......... We voelen het beiden als een aanvulling, met veel warmte, liefde en respect.

Kortom Match 4 me heeft 2 mensen met elkaar in contact gebracht, die het waanzinnig fijn hebben... samen al voorzichtig aan het brainstormen zijn en vooral samen genieten........ en ik dank Simone dat ze mij heeft gedownload, want met die ene druk op de knop ... staat
ons beiden leven op z'n kop......."

 

Reactie van een man, 50 jaar

 

"Vrienden en bekenden vragen zich vertwijfeld af waar we elkaar dan wel ontmoet hebben... (hij woont diep in het oosten des lands en ik aan de westkust). Aanvankelijk geneerden we ons een beetje door te bekennen dat dat via het internet was, maar we beseffen heel goed dat we elkaar anders nooit ontmoet zouden hebben.

Op 21 februari 2009 besloot mijn dochter dat mamma nu maar eens aan het daten moest. De echtscheiding was bezonken, maar mams zat toch maar vaak alleen als de kids gingen stappen. De keus viel op match4me.nl.

Mamma werd opgemaakt en onder grote hilariteit van dochter en een stel van haar vriendinnen werden een paar foto's en een profiel gemaakt.

Aan het eind van dat weekeinde bleken er al verschillende contactverzoeken te zijn, een stuk of 5. Doodeng... Hoe reageer je na 30 jaar niet daten? Een van de mannen stond er echter bij, gezeten op een IJslands paard. Een veilige optie, want IJslanders zijn al 45 jaar een passie van me. En net als hij, zo bleek, bezit ze er ook eentje! Na wat aarzelend email en chat contact besloten we elkaar te ontmoeten en het klikte! Geweldig zelfs!

Inmiddels zijn we maanden verder, 3 vakanties, vele IJslander ritjes en hebben we besloten bij elkaar te gaan wonen, want een lange LAT relatie is toch eigenlijk niks voor ons, omdat we gewoon heel graag veel bij elkaar willen zijn.

Toevoeging: Graag wilden wij nog toevoegen aan ons succesverhaal (dat met die IJslanders), dat wij op 3 september 2010 zijn getrouwd. Omdat we ook aan de buitenwereld wilden laten zien, dat we van elkaar houden! Nogmaals dank voor jullie site; anders hadden wij elkaar nooit ontmoet..."

 

Reactie van een vrouw, 55 jaar

 

"Heb via jullie mijn vriend ontmoet. Voor dat we elkaar zagen had ik hem al vaak aan de lijn gehad. En dacht stiekem, ik hoop dat hij in het echt ook net zo leuk is als hij klinkt.

En ja hoor. Bij het eerste blik dacht ik god hij is ook net zo leuk in het echt. Het klikte meteen.
En nu heb ik een lieve vriend die ook gek op me is.

Prachtig om weer verliefd te zijn. En dan te bedenken dat ik dacht dat je via internet-dating niet echt iemand zou kunnen vinden."

 

Reactie van een vrouw, 39 jaar

 

"Bij deze wil ik jullie laten weten dat ik via jullie site een hele fijne liefdevolle man heb leren kennen. Het is serieus en ontzettend leuk.

Ik wil jullie hartelijk bedanken. Was heel huiverig in het begin maar zo zie je maar dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn."

 

Reactie van een vrouw, 37 jaar

 

"Enige maanden geleden schreef ik ons succesverhaal (op eerste kerstdag
de eerste ontmoeting via jullie site, enz...)

Ik wil jullie nu even laten weten, dat wij vorige week zijn getrouwd. Samen met onze kinderen, naaste familie en wat dierbare vrienden hebben we een schitterende dag mogen beleven."

 

Reactie van een vrouw, 44 jaar

 

"We hebben gechat, daarna gemaild en vevolgens gebeld met elkaar. Van koffie drinken kwam meer. Veel meer. We hebben nu een fantastische relatie. Veel warmte voor elkaar.

We hebben het gevoel dat we lekaar al eeuwig kennen en toch hebben we elkaar pas 14 dagen gelden ontmoet. Een heel fijn en warm gevoel. Echt fantastisch."

 

Reactie van een man, 49 jaar

 "Na mijn vakantie in de Franse Alpen kwam ik 13 juni weer alleen thuis. Een paar dagen later hoorde ik op radio 1 de reclame van Match4me. De reclame vond ik origineel.

In een dolle bui maar ingeschreven voor... 1 jaar. Binnen 24 uur kreeg ik contact met een mevrouw en er was meteen 'de klik'. Wij hebben veel telefonisch contact en hebben elkaar ook regelmatig ontmoet.

Er is een echte Match ontstaan. Kortom wij houden van elkaar."

 

Reactie van een man, 61 jaar

 

"Ik heb mijn vriendin via match4me gevonden! Thanks!"

 

Reactie van een man, 41 jaar

 

"Toen D. zich aanmeldde op de site wist ik direct dat ik haar wilde leren kennen. Het was een heel sterk en duidelijk gevoel. Ik was helemaal blij toen zij direct op mijn mailtje reageerde. En dat was een wonder want na een dag stond zij bovenaan de lijst met meest bezochte profielen.

Ze is heel mooi en er stonden een paar spetterende foto's bij haar profiel. Dat was ook de reden waarom haar profiel zo veel werd aangeklikt. Maar er was veel meer. Ik las dat (ook tussen de regels door) uit haar profiel. En met elk mailtje dat wij wisselden groeide de herkenning en tegelijkertijd ook de verbazing. Wij hebben veel overeenkomsten en zijn daarnaast ook volkomen complementair. Het was echt verbluffend, bijna verbijsterend om te ervaren.

De eerste keer dat wij belden was ik ook een paar keer stil omdat er zoveel was wat wij gemeen hebben. En toen wij elkaar voor het eerst zagen was het direct goed. Geen enkele twijfel. Terwijl wij zaten te eten en uiteraard ook heel veel praten, raa kte ik ontroerd door iets dat zij zei. Ik kreeg kleine traantjes in mijn ogen die zij voorzichtig wegveegde. Vanaf dat moment wisten wij allebei dat het goed was. Later op de avond kreeg zij dezelfde vreugdetraantjes. Ik heb ze weggekust. Telkens als ik haar zie verbaas ik mij en vraag mij af waar ik dit aan heb verdiend. En ik zeg dat ook hardop en zei is net zo verbaasd als ik. Volgens mij is dit liefde zoals het bedoeld is. Wij zijn ongelofelijk happy dat wij elkaar zijn tegengekomen."

 

Reactie van een man, 51 jaar

 

"In navolging van mijn nieuwe liefde wil ik mijn lidmaatschap bij m4m opzeggen. Na 8 maanden ingeschreven te hebben gestaan heb ik in hans de liefde van mijn leven gevonden.

Hoe pril het ook is we willen samen verder. Samen met onze 4 kinderen! Dankjulliewel voor de goede site."

 

Reactie van een vrouw, 47 jaar

 

"We namen ons al een tijd voor om een stukje te schrijven en zitten nu in bed te peinzen hoe dat stukje er dan uit moet zien.

Zeggen we iets over dat zij net op het punt stond zich na een paar minder succesvolle ontmoetingen uit te schrijven? Over dat hij groener dan een vers beregend grasveldje was op internet date gebied en al snel op haal profiel klikte? Over dat zij toch maar besloot nog een keer te reageren? Over die ellenlange mails die in een paar dagen heen en weer gingen? Over die eerste date, al na vier dagen, waarbij we tot 03.00 uur 's nachts hebben zitten praten? Over hoe snel de afspraakjes elkaar daarna opvolgden?

Nee, daar zeggen we niets over. We vertellen alleen dat we zeven weken na het eerste mailtje hééél blij met elkaar zijn!!!"

 

Reactie van een stel, 29 en 25 jaar

 

"Ik ben helemaal gelukkig met mijn grote liefde! We zijn zo blij met elkaar dat we binnenkort gaan samenwonen. Veel dank, Match4Me!"

 

Reactie van een vrouw, 36 jaar

 

"Ik heb een partner gevonden via uw site...dat ziet er goed uit dus u mag mijn lidmaatschap geheel opzeggen.

Hij woont in het noordoosten, ik in het zuidwesten maar hij vond mij! "

 

Reactie van een vrouw, 58 jaar

 

"Ik heb eerst vrij lang gemaild met 2 mannen. Met een klikte het zo goed wat betreft dat schrijven, dat we een paar keer gebeld hebben en toen afgesproken. Het bellen was al minder en de ontmoeting voor beiden een afknapper.

Wat ik ervan leerde was dat lang schrijven en je hele levensverhaal vertellen nog niet zoveel zegt over hoe je iemand in de werkeijkheid ervaart. Dus met mijn nieuwe vlam hebben we al na 2(!) mailtjes afgesproken en dat was gelijk goed. Chemie is iets wat je niet kunt benoemen, alleen voelen. Verder heb ik ook gemerkt hoezeer het klopt dat je eigenlijk iemand zoekt die op je lijkt (alleen dan een net iets betere versie) en niet iemand die zo leuk is omdat ie anders is.

Tenslotte wou ik nog kwijt dat het ook wel doorzetten is op zo'n datingsite. Ik heb vaak gehad dat iemand helemaal niets liet horen, zelfs als de man degene was die een berichtje stuurde. Ik ben eigenlijk begonnen aan deze site uit een soort balorigheid: veel vriendinnen zeiden: er zijn geen leuke mannen en anders zijn ze wel getrouwd. Ik dacht ik ga het zelf eens onderzoeken. En nu hoor ik al van 2 vriendinnen, waarbij de ogen een beetje gaan glanzen: o hoe heet die site dan.."

 

Reactie van een vrouw, 54 jaar

 "Ik heb via jullie site de liefde van mijn leven gevonden. Op eerste kerstdag via de chat ontmoet...daarna twee dagen lang gebeld ...toen ontmoeting....en 5 weken later wonen we samen!!!

De hele wereld zal ons voor gek verklaren, maar allebei voelen we hetzelfde, denken we hetzelfde, nooit eerder zoveel raakvlakken bij iemand gehad..,het is werkelijk wonderlijk... Alles verloopt heel natuurlijk, alsof het altijd zo is geweest: de klik met de wederzijdse kinderen, de introductie in familie- en vriendenkring...het moet gewoon zo zijn....dit is echt wat je anderen ook toewenst...

Dus:geweldig! Hartelijk dank voor deze leuke site."

 

Reactie van een vrouw, 44 jaar

 

"Lieve Cora,

Nog niet zo lang geleden,
Het was in september van dit jaar.
Raapte ik, na enige twijfel, al mijn moed weer bij elkaar.

Alléén is maar alléén.
Relaties gevolgd door frustratie en verdriet, ik vergeet ze nou.
En ga op zoek naar die ene mooie en vooral lieve vrouw!

Zo gezegd, zo gedaan.
Profiel gemaakt en aangemeld bij Match4Me.
Wachten en hopen op een reactie, hopen op de juiste chemie.

Na niet al te lange tijd.
Verschijnt er iemand op mijn scherm.
Met een match van 90 %!
Tijd dus voor een evaluatiemoment.

Haar profiel............. Blond, slank, verzorgd, zorgzaam en is op zoek naar.......
Een man, open, luisterend en rond het 45 ste levensjaar.

Dat klinkt en ziet er goed uit.
Ik wil contact en reageer meteen.
Al gauw blijkt...... hier kan ik niet meer omheen.

Na menig mailtje en telefoongesprek,
Vormt zich een gevoel, een klik, het lijkt absurd. Dit is meer dan gewoon een flirt!

Het kan niet uitblijven.
We spreken af! We gaan voor onze eerste date!
Diner in Den Bosch. Het plaatje is compleet.

De vonk slaat over.
Het vuurtje brandt.
We zijn samen in “De Zevende Hemel” beland!

Nu, bijna drie maanden later.
Kan ik je zeggen vol liefde en oprecht.
Jíj bent wat ik zocht, op z'n zachts gezegd.

Laten we er samen voor gaan!
En elkaar steunen in de hobbels die er zijn en gaan komen.
Dát is wat ik me heb voorgenomen.

Ik weet dat het nog niet kan.
Maar het liefst ben ik 7 dagen van de week bij jou.
En zou je willen vragen : “wordt jij mijn vrouw?”

Voor de momenten die ons nog scheiden.
Geef ik je een tastbaar bewijs van mijn liefde voor jou.
Dan ben ik tóch bij je, en weet je dat ik van je hou!"

 

Reactie van een stel, 47 en 43 jaar

 

"Ik had eigenlijk de moed al een beetje opgegeven maar de laatste date bleek toch een echte match te zijn. We zijn inmiddels een aantal weken en heel veel afspraakjes verder en het voelt steeds beter. Harstikke bedankt voor jullie hulp hierbij."

 

Reactie van een vrouw, 41 jaar

 

"In eerste instantie heb ik heel lang geaarzeld voordat ik me in ging schrijven bij jullie datingsite (ook de enige waar ik op heb gestaan). Mijn man is 7 jaar geleden heel plotseling overleden en pas de laatste paar jaar kreeg ik het gevoel dat het wel leuk zou zijn om iemand in mijn leven te hebben. Heel veel lieve vrienden ten spijt, een partner voelt toch anders.

Maar ja een datingsite was toch wel heel eng naar mijn gevoel. Tot een van mijn vriendinnen een heel lieve man trof, ze woont inmiddels met hem samen, en zei me min of meer overtuigde om het een keer te proberen. Hoewel ik zelf niet heel actief op zoek ben gegaan op de site, kreeg ik veel reacties. Met 2 daarvan heb ik uiteindelijk kennisgemaakt. Nummer 1 was het toch niet, nummer 2 daarentegen wel.

Eerst weekje gemailed, en toen elkaar ontmoet. En het klikt heel goed. We zijn eind juli gaan mailen, ongeveer 10 dagen daarna elkaar ontmoet, en we zijn nu elk weekend bij elkaar. En voor de rest laten we ons leiden door ons gevoel en de wind: we zien wel hoe het verder gaat en genieten van het moment. Voor wat betreft jullie site: ik voelde me er 'veilig' op en de mannen die reageerden hadden ook allemaal hbo of wo niveau.

Heb totaal geen vervelende ervaringen gehad, weleens mannen die het na een eerste vriendelijke afwijziging na een week weer probeerden, maar daarna hebben ze me toch met rust gelaten. Heb ook iedereen die mij bericht stuurde een persoonlijk mailtje teruggestuurd, waarvan al snel de strekking was dat ik iemand had ontmoet en dat eerst verder wilde onderzoeken."

 

Reactie van een vrouw, 44 jaar

 

"Ook ik heb een partner gevonden via jullie site. Dank! Internetdaten is niet eng... Beetje reageren, beetje mailen, beetje chatten... en dan een keertje afspreken. Gewoon, gezellig een drankje, verder niets. Maar gezellig genoeg voor nog een afspraak.

En toen: ja, toen was het raak. Dan heb je elkaar al een keertje eerder gezien, voel je je niet ongemakkelijk meer en denk je: goh, hij is leuk! Goed, zo is het dus bij ons gegaan... En nu zijn we al vier maanden samen. Ik hoop dat dit geluk voor vele anderen ook is weggelegd! Ik kan het alleen maar aanbevelen"

 

Reactie van een vrouw, 26 jaar

 

"Heb een geweldige vriendin gevonden, dus kan het verder alleen af. Hartelijk dnak voor jullie site!!"

 

Reactie van een man, 60 jaar

 

"Ik heb een hele bijzondere man ontmoet dankzij jullie site."

 

Reactie van een vrouw, 47 jaar

 

"Eind vorig jaar had ik me ingeschreven op de site match4me. Ik was al een tijdje alleen en ik dacht, ik heb niks te verliezen door mij in te schrijven. De stijl en mogelijkheden van deze site bevielen me al snel. Ik heb eerst wat reacties gekregen, gechat; eens een afspraakje gemaakt, zonder gevolg.

Dan stuurde een lid mij een interesse-berichtje en zijn we beginnen mailen en uiteindelijk hebben we dan afgesproken. De eerste twee afspraakjes waren geen succes, ik zag het niet zo direct zitten met hem maar we besloten vrienden te blijven. En gelukkig maar.

We zijn dan eens naar zee geweest, ongedwongen en het viel ons op dat we mekaars gezelschap alsmaar meer appreciëerden. Ondertussen zijn we enkele maanden verder en kunnen we mekaar niet meer missen. Binnenkort gaan we op vakantie en daarna ook samenwonen.

Zo zie je maar, je moet niet direct opgeven, je moet mekaar de kans geven elkaar beter te leren kennen en niet alle grote liefdes beginnen op het eerste gezicht. Onze oprechte dank aan de organisatie om de partner van onze dromen te vinden!"

 

Reactie van een vrouw, 35 jaar

 "Ik wil jullie dit ongelooflijke bericht niet onthouden. Nadat ik niet erg bemoedigende ervaringen heb opgedaan bij een andere datingsite, heb ik me desondanks ingeschreven bij Match4me na goede verhalen van een kennis van mij. Op de avond van inschrijving had ik al vele berichten ontvangen en was ik net een mailtje aan het openen toen er een chatverzoek binnenkwam.

Ik bekeek snel het profiel en accepteerde het verzoek. Ik geloof dat we wel 2 uur hebben gechat. Vervolgens drie volgende avonden op rij en we hebben we elkaar gesproken aan de telefoon. Diezelfde week hebben we onze eerste date gehad, en het was geweldig! Het klikte meteen. Inmiddels kennen we elkaar twee weken, en hebben we elkaar nu drie keer gezien, maar iedere dag gesproken of gechat.

Ik weet niet wat me overkomt, maar ik voel me super verliefd en het ziet er naar uit dat ik mijn grote liefde nu heb ontmoet. Zo voelt het althans wel. Het voelt natuurlijk onwerkelijk om na twee weken dat al te voelen, maar toch is het zo. Hij heeft alles wat ik zocht!

Wij zien wel waar het schip strand, en leven in het moment! Desondanks in de stellige overtuiging dat het voor altijd is. Kortom, ik ben erg gelukkig en blij dat ik me heb ingeschreven! Mijn complimenten over de opzet van deze site!
1. Ik vind de wijze waarop je hier je profiel kunt schetsen erg prettig. Over het algemeen kun je in 1 oogopslag een duidelijk beeld van iemand vormen.
2. Ik vind het heel handig dat je kunt zien of iemand online is en wanneer en hoelaat iemand je profiel heeft bezocht
.3. de chatmessenger vind ik erg goed. Dat ervaar ik als een laagdrempelige manier om snel contact te maken met iemand. Dat houdt het ook luchtig en niet zo zwaar. De beste site die ik heb bezocht!"

 

Reactie van een vrouw, 39 jaar

 

"Beste mensen van Match4me,

Het onmogelijke bleek mogelijk te zijn. Hier dan een successtory die mogelijk leuk is voor nieuwe leden! Nog geen minuut nadat mijn profiel en foto's goedgekeurd waren kreeg ik een berichtje van een leuke man met wie ik inmiddels vriendschap heb gesloten. Kort daarop kreeg ik een tweede bericht binnen en dat was BINGO!!!!!!!!!!!!!

We hebben in de korte tijd dat we elkaar hebben leren kennen ontdekt dat er zeer veel gemeenschappelijke interesses zijn en een gelukkige relatie ligt wellicht in het verschiet. Na enige teleurstellende ervaringen in het verleden gehad te hebben is dit met name voor mij bijzonder prettig en ik hoop dan ook vurig dat er een eind is gekomen aan een zoektocht, want alleen is maar alleen.

Uit het voorgaande moge blijken dat ik geen behoefte heb aan een verlenging van het lidmaatschap."

 

Reactie van een vrouw, 57 jaar

 

"Ik ging vaak uit en kwam daar niet de juiste mannen tegen. Na een tip van een collega kwam ik op jullie site terecht. Na nog even aarzelen heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken. Eerst gratis lid, vervolgens betaald lid. Dat was begin maart. Regelmatig heb ik berichtjes verzonden en kreeg vaak een reactie terug.

Alleen die ene zat er voor mij nog niet bij. Tot dat ik heel onverwacht op een zaterdagnacht na een feestje op jullie site ging en daar eindelijk vond wat ik zocht. Wij zijn heel voorzichtig te werk gegaan. Chatten, chatten en vervolgens bellen. Alles verliep eigenlijk volgens jullie protocol. Na 3 weken hadden wij een date. Het was en is nog steeds geweldig tussen ons. Ons eerste lange weekend samen uit hebben wij inmiddels gepland.

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor deze fantastische site."

 

Reactie van een vrouw, 47 jaar

 

"Ik stond al langer op andere dating sites, maar heb de liefde gevonden via match4me. En dat eigenlijk al na 1 maand.

Toeval...daar geloof ik eigenlijk niet in. We zijn nu ruim een maand samen, maar schrijven ons allebei uit. Dus we zien de toekomst erg zonnig in.

Dankje voor het medium, het kan dus ECHT, je liefde vinden via internet."

 

Reactie van een man, 38 jaar

 

"Yes, ik heb mijn lief gevonden op jullie site!!!!"

 

Reactie van een vrouw, 47 jaar

 

"Allereerst hartelijk dank voor het creëren van een oase in datingsite land. Na wat slechte ervaring op andere datingsite ben ik door, noem het toeval, op M4M terecht gekomen en had eigenlijk direct het gevoel van in een warm bad terecht te komen. Ook klachten werden snel en serieus opgelost. Dank zij deze site ben ik een fantastische vrouw tegen gekomen en hoewel alles nog zeer pril is denken we zeker dat we een toekomst hebben.

Ik stuurde een interesseberichtje en realiseerde me dat een persoonlijk geschreven bericht misschien toch meer inpact zou hebben. In haar profiel zag ik wat restricties waardoor ik eigenlijk niet mocht reageren maar met een aantal kwinkslagen wist ik toch haar interesse te wekken.

Vanaf dat moment bleek er toch een hoop dezelfde interesses die niet vermeld waren in ons profiel. Nu bellen/sms'en we elke dag uren en zijn wel erg dol op elkaar geworden. Soms kan eigenwijs zijn ook in je voordeel werken."

 

Reactie van een man, 47 jaar

 

"Na heel lang aarzelen over wel/niet internetdaten, heb ik op zondag 27 januari 2008 eindelijk mijn profiel aangemaakt. De volgende dag had ik drie reacties, waarvan de eerste twee voor mij niet interessant waren. Maar nummer drie was dat wel. Na een paar weken mailen en één keer bellen hebben we afgesproken.

De vonk sloeg na de tweede afspraak pas echt over. We zijn nu ruim vijf weken bij elkaar. Dat klinkt kort maar het voelt voor ons allebei als veel langer én heel vertrouwd. We zijn heel gelukkig en hopen dat we dat nog lang zijn."

 

Reactie van een vrouw, 45 jaar

 

"Beste mensen,

Blij verrast wil ik jullie laten weten dat ik via jullie site een geweldige partner heb gevonden. En dat ging zo... Na mijn operatie had ik zes weken huisarrest en kon werkelijk niets. Uit verveling en nieuwsgierigheid ben ik eens gaan rondneuzen bij dating-sites. Mactch4me sprong er wat mij betreft uit! Mijn leven had ik weer goed op orde na de breuk met mijn vorige partner. Ik trok mijn stoute schoenen aan en waagde de sprong in de wereld die dating heeft.

Niet veel later kom een mooie man tegen. En dan bedoel ik niet alleen zijn uiterlijk. We hebben de tijd genomen om elkaar binnenstebuiten te keren en het hemd van het lijf te vragen. Vele onderwerpen zijn de revue gepasseerd en we blijven elkaar boeien. Ik heb mijn mannetje gevonden via Match4me!

Hartelijk dank aan de medewerkers van de redactie."

 

Reactie van een vrouw, 40 jaar

 "Bedankt voor de faciliteiten. Hij is erg lief!"

 

Reactie van een vrouw, 37 jaar

 

"Een eénmalige actie om me weer in te schrijven en dankzij jullie 3 dagen gratis volledig lidmaatschap een berichtje kunnen sturen naar iemand met enkel de woorden "welke kleur heeft jouw MX-5". Het ging dus om de kleur van een auto.

Onze liefde voor auto's en een beetje hulp van jullie heeft ons samengebracht! En laat er nu meer klikken dan enkel de auto!"

 

Reactie van een vrouw, 48 jaar

 

"Graag zou ik mij willen afmelden, ik heb momenteel een erg fijne relatie, en zoals dat er nu uitziet is dit niet tijdelijk, dus zou ik mij graag helemaal af willen melden.

Het is me heel veel waard geweest om bij jullie te zijn ingeschreven, al was het niet lang."

 

Reactie van een vrouw, 52 jaar

 

"Beste redactie, via deze mail willen wij jullie laten weten dat het weer gelukt is om twee mensen samen te brengen via jullie site. Bedankt!""

 

Reactie van een man, 27 jaar

 "Waarom hebben jullie gekozen voor het internet-daten en hoe kwam je bij Match4me terecht?
B: ik wilde nieuwe mensen ontmoeten, ik had er (internet-daten) positieve verhalen over gehoord. Match4me heb ik gekozen omdat het me handig om een voorselectie te hebben in belangstellingssfeer.
E: ik wilde me initieel wat meer vrijblijvend oriënteren op het idee van een een nieuwe relatie, vandaar internet. Over match4me had ik een positief verhaal gehoord en het leek mij sowieso handig en prettig om iemand te ontmoeten met een vergelijkbaar opleidingsniveau.

Wat sprak je aan in je partner?
B: de overeenkomsten in de wensen mbt het leven in het algemeen en een relatie in het bijzonder. Het zinnetje “verschil mag er zijn”vond ik een prettig zinnetje en dat zij zocht: ”iemand die nadenkt over de dingen in het leven” sprak me aan.
E: ik vond aan zijn profiel leuk dat hij duidelijk had nagedacht over wat in te vullen. Ik dacht daaruit op te maken dat hij serieus was en ook dat hij durfde te formuleren dat hij “graag eigen keuzes maakt niet automatisch met de massa mee gaat” vond ik leuk.


Zijn er veel dates er aan voorafgegaan of was het meteen raak?
B: 0
E: 0

Hoe zag de eerste date eruit?
We hadden na 1 week mailen ongeveer op neutraal terrein afgesproken. G
ewoon ergens wat gaan drinken met het idee snel weg te kunnen indien nodig, dus geen eetafspraak.
We hebben heel veel gepraat, dat ging eigenlijk vanzelf. Die avond hebben we een afspraak gemaakt voor de dag er op.

Heb je een goed advies aan andere internet-daters?
Maak zoveel mogelijk een goed ingevuld en zo eerlijk mogelijk profiel, dat voorkomt dat je investeert in mensen die uiteindelijk toch niet bij je passen of andersom.
Wacht niet te lang met afspreken. Echt met iemand praten is toch de proef op de som.

Wat zijn jullie toekomstplannen?
Nog heel lang en gelukkig samenzijn!!!!"

 

Reactie van een vrouw + Man, 40 + 40

 

"Waarom hebben jullie gekozen voor het internet-daten en hoe kwam je bij Match4me terecht?
We kwamen bij match4me omdat het een onderscheidende site is.
Laag drempelig, met leuke aanbiedingen in de zin van mensen die ook uitnodigen voor activiteiten en gezamenlijke dingen.
Niet zo plat als sommige andere sites.

Wat sprak je aan in je partner?
Zijn stem, de manier van contact maken en de diepgang op een ontspannen manier van moment 1.
Geen taboes, overal konden we over praten en onze waarden & normen blijken goed te matchen.
Lachen en elkaar zien!

Zijn er veel dates er aan voorafgegaan of was het meteen raak?
Twee andere dates bij mij en bij mijn partner een half jaar daten.
Hoe zag de eerste date eruit?
We zouden eerst samen een strandwandeling gaan maken en alleen een wijntje drinken.
Uiteindelijk door werk werd het later en zijn we eerst samen gaan eten en hebben we daarna een avondstrandwandeling gemaakt.

Heb je een goed advies aan andere internet-daters?
Ga eerst via de telefoon het gesprek aan, je merkt dan snel genoeg of een stem, intonatie, gespreksonderwerpen bij jou passen.
Heb je daarna zin om iemand te zien en is je nieuwsgierigheid gewekt, maak dan snel een afspraak om elkaar in levende lijve te zien.
Anders worden verwachtingen buitenproportioneel en kan het alleen maar tegen vallen.
Ga samen iets doen, concert of iets anders. Je ziet iemand dan ook acteren met anderen en dat zegt ook veel.

Wat zijn jullie toekomstplannen?
We zijn nu enkele maanden verder en zijn binnen kort van plan om een lang wknd weg te gaan.
We hebben ontdekt dat we veel gezamenlijke hobby’s en interesses hebben en dat is echt zoooo fijn "

 

Reactie van een Vrouw + Man, 52+60

 

"niet minder dan de echte liefde gevonden hier op M4M.
Reuze bedankt voor dit platform!"

 

Reactie van een 50, man

 

"Ik ben erg tevreden over jullie site. De manier waarop het profiel is opgebouwd en de mogelijkheid om te liken en ook mensen uit te nodigen voor andere activiteiten maakt het laagdrempelig. Het lijkt ook meer op een echt sociaal netwerk. En dan is het heel bijzonder om elkaar daar te vinden, zoals bij ons is gebeurd. "

 

Reactie van een vrouw, 58

 

"Ik heb in korte tijd een lieve partner gevonden en ik ben blij dat ik de stap heb genomen om me in te schrijven bij match4me. Bedankt voor de duidelijke informatie en de tips.
"

 

Reactie van een vrouw, 52

 

"Via Match4Me heb ik een leuke lieve vrouw ontmoet waarmee ik heel erg gelukkig ben. In eerste instantie was ik erg huiverig voor daten via internet en ik heb dan ook lang getwijfeld. Nu weet ik hoe veel makkelijker het is om contacten te leggen. Ik ben dan ook erg blij dat ik deze stap gezet heb. Het viel me ontzettend mee. Match4Me, bedankt!"

 

Reactie van een man, 50

 

"partner gevonden bij match4me
Ik ben heel tevreden over Match4me, en zal deze site zeker aanraden bij vrienden."

 

Reactie van een vrouw, 55

 

"Beste redactie Match4me,

Vrijdag as kennen mijn partner en ik elkaar alweer 9 jaar via de site van match4me.
Nadat we zo'n 6 weken gecorrespondeerd hebben maakten we life afspraken en dat is niet meer gestopt. inmiddels wonen we ruim 2 jaar samen en gaan we dat dit jaar nog bestendigen met een notarieel contract.
Zielsgelukkig zijn we met elkaar.

De afgelopen dagen hebben we onze correspondentie nog eens doorgelezen en bedachten dat het leuk zou zijn u dit te laten weten.

Bedankt voor de mogelijkheid die u ons geboden hebt met uw site.

Vriendelijke groet
M. M en E.V."

 

Reactie van een stel, onbekend

 "Soms kan het zo snel gaan...maar tot over de oren verliefd al na de eerste date!!

Dank je wel!"

 

Reactie van een vrouw, 49

 

"Geachte redactie, mijn profiel heb ik tijdelijk stopgezet na een match via jullie site.

Inmiddels verdiept de relatie zich in de afgelopen twee maanden. Wij voelen ons gelukkig met elkaar en het is fijn. Hartelijk dank dat jullie het mogelijk voor ons maakten om elkaar te vinden en ook dank voor de goede zorgen in de incidentele momenten dat ik in het afgelopen jaar een beroep op jullie deed.

Ik ben super begeleid door Denise Janmaat, daardoor meer mezelf geworden en ik zal haar daarvoor zelf bedanken. Kunnen jullie mij met ingang van heden uitschrijven?

Alvast hartelijk dank! "

 

Reactie van een man, 44

 

"Ik heb mijn 'match' gevonden. Ik had me in januari jl. ingeschreven en in april ontmoette ik mijn partner.
We hebben het fijn samen."

 

Reactie van een vrouw, 52

 

"Graag einde lidmaatschap, heb mijn soul mate gevonden, thanks C.
"

 

Reactie van een vrouw, 43

 

"Ben jullie heel dankbaar, en heel gelukkig nu. Heel erg onverwacht nog...
Hopelijk blijft dat zo."

 

Reactie van een vrouw, 50

 

"Met dank voor jullie site. We zijn erg blij met elkaar."

 

Reactie van een vrouw, 64

 

"Ik heb mijn droom vrouw gevonden. Dank jullie wel. Ik hoop dat meer mensen van deze vertrouwde site gebruikt gaan maken.
"

 

Reactie van een man, 43

 

"Ik heb de ware Jacoba ontmoet en wij gaan samen verder."

 

Reactie van een man, 73

 

"Ik heb inderdaad mn nieuwe vlam bij jullie gevonden. T was eigenlijk heel simpel. Ik heb hem een berichtje gestuurd toen ik 3 dagen gratis lid was. Hij heeft mij teruggemaild met zijn contactgegevens. We zijn wat gaan drinken en dat was een succes. Dat is nu een maand geleden en we zijn nu heel verliefd, heerlijk!
"

 

Reactie van een vrouw, 35

 "Ik heb een heel leuk contact gevonden en we hebben besloten om samen verder te gaan met het uitbouwen van het contact. Prachtig dat het op deze wijze gelukt is om iemand te vinden! "

 

Reactie van een man, 63

 

"Geweldig goede site! Ik heb 3 weken geleden mijn ware liefde gevonden met een 100% match. Match4me ontzettend bedankt als intermediair."

 

Reactie van een man, 66

 

"Relatie gevonden via Match4me. We hebeen het erg fijn samen en besloten om uit te schrijven. Bedankt voor deze mooie site."

 

Reactie van een man, 36

 

"Snel gekregen waar ik naar zocht: een fantastische meid...M4M bedankt!
"

 

Reactie van een man, 45

 

"Dankzij jullie site heb ik (denk ik :-) de Perfect Match gevonden :-)

Nu wil ik mijn abonnement opzeggen. "

 

Reactie van een man, 49

 

"Ik wil mij uitschrijven bij Match4me.nl omdat ik inmiddels via uw site een maatje gevonden heb."

 

Reactie van een man, 52

 

"HARTstikke bedankt, heb de liefde van mijn leven gevonden!"

 

Reactie van een man, 63

 

"Dankzij jullie stonden zowel de man die mij al lang kende als ik open voor een relatie en zijn we al twee maanden heel gelukkig met elkaar!"

 

Reactie van een vrouw, 26

 

"Ik heb een bijzonder fijne nieuwe levenspartner gevonden....de speld in de hooiberg!"

 

Reactie van een man, 56

 "Dank voor de service. Ik heb een erg leuke man gevonden via deze site, en we gaan samen kijken of we wat moois op kunnen bouwen !"

 

Reactie van een vrouw, 46

 

"Graag wil ik mijn profiel verwijderd hebben van jullie site. Ik ben 6 maanden betalend lid geweest, vervolgens 3 maanden gratis lid maar aangezien ik via jullie site mijn match gevonden heb, wil ik er nu graag vanaf zodat ik niet ieder dag mails van jullie krijg.
"

 

Reactie van een vrouw, 35

 

"De ware liefde heb ik gevonden!! Fantastisch!"

 

Reactie van een man, 51

 

"M4m is een serieuze site. Het is me goed bevallen en ik zal het anderen zeker aanraden."

 

Reactie van een man, 47

 

"Los van het feit dat ik een heel speciaal iemand gevonden heb via jullie site, heb ik ook in het verleden meermalen gebruik gemaakt van jullie fijne website.

Jullie opzet en de manier waarop jullie de leden behandelen in tegenstelling tot de \"grote namen\" is erg prettig. Ik hoop het niet, maar ik zou in de toekomst meteen weer gebruik maken van jullie datingsite.

Complimenten voor deze website."

 

Reactie van een man, 42

 

"ik heb vorig jaar in de zomer via jullie website mijn droomvrouw gevonden.

Het was de eerste vrouw waar ik een contactverzoek naar gestuurd heb, en jullie website was de eerste site die ik ooit gebruikt heb. Inmiddels wonen we samen!

Prachtig verhaal toch?"

 

Reactie van een man, onb

 

"Ja, ik heb m gevonden, die leuke man! Dank voor het faciliteren!"

 

Reactie van een vrouw, 40

 

"De ware gevonden. Dank je wel.
"

 

Reactie van een man, 30

 

"Vreugdevolle reden voor uitschrijving.
Lieve partner gevonden via m4m!

Met veel vertrouwen en optimisme beginnen we aan de verdere ontdekkingsreis.
Dank voor de hulp."

 

Reactie van een man, 60

 " Ik denk dat ik de ware via match4me.nl heb gevonden. Het heeft dan geen zin meer hier nog langer mijn profiel te laten staan. Dank voor alles."

 

Reactie van een man, 67

 

"Ik heb via de site mijn hele leuke lieve vriendin leren kennen :) Thanks!
"

 

Reactie van een man, 26

 

"Partner gevonden....hele leuke vrouw...geweldig!
"

 

Reactie van een man, 63

 

"Bedankt match4me!!
Ik heb de ware gevonden!"

 

Reactie van een man, 42

 

"Bedankt! via jullie fijne partner gevonden!
"

 

Reactie van een man, 44

 

"Heb mijn geluk gevonden."

 

Reactie van een man, 55

 

"De site van match4me heeft me goed geholpen bij het vinden naar een leuke en lieve vrouw. Bedankt hiervoor!
"

 

Reactie van een man, 28

 

"Heel veel dank, ben heel verliefd!
"

 

Reactie van een vrouw, 56

 

"Bedankt! Fijne site en duidelijk!
"

 

Reactie van een vrouw, 22

 "Na 12 maanden match4me en 7 livedates verder was het de 8e keer helemaal raak, we beginnen aan een mooi nieuw jaar ! Heb dus geduld en de ware komt op je pad, het kan maar daar moet je dus wel wat voor doen !
"

 

Reactie van een man, 44

 

"Een dag nadat ik me op Match4me had aangemeld kreeg ik een berichtje toegestuurd. Zonder foto, maar wel met een heel leuk profiel. Ik besloot te reageren. Na een wat aarzelende start van mijn kant, bleek al gauw dat er heel veel overeenkomsten tussen ons waren. Na twee weken mailen en appen wisten we allebei dat het niet zomaar een ontmoeting zou worden. En dat klopte!
Het voelde gelijk zo vertrouwd, ongelooflijk! We zijn inmiddels een paar weken verder en het gaat super goed. We hebben allebei het gevoel dat we iemand hebben gevonden waar we oud mee kunnen en willen worden! Dank je wel, Match4me! Had niet durven dromen dat ik op deze manier het nieuwe jaar zou ingaan.
"

 

Reactie van een vrouw, 38

 

"Het is nog pril maar het lijkt de goede kant op te gaan. Dank jullie wel!"

 

Reactie van een man, 37

 

"Met een grote glimlach en een intens gevoel van geluk schrijf ik dit bericht. Ik heb mijn lief gevonden op jullie site. Ik was al eens eerder ingeschreven en toen heb ik ook een zeer leuke dame gevonden maar de match was niet voor altijd. Hopelijk gaat het deze keer wel lukken.
Met groot plezier heb ik steeds mijn blogs geschreven. Toch ga ik nu afscheid nemen met een traan in mijn ogen deels van geluk maar ook uit dankbaarheid dat ik via dit medium deze leuke dame heb gevonden.
Dank je voor de geboden service en het was weer een super ervaring."

 

Reactie van een man, 50

 

"Mijn lidmaatschap was kort maar krachtig! Stond pas iets van drie weken ingeschreven. En mijn match pas een paar uur. Na een paar jaar online dating op verschillende sites, dan nu ook voor mij het moment om me, hopelijk definitief, uit te gaan schrijven..."

 

Reactie van een vrouw, 36

 

"Beste redactie, erg leuk dat ik met het inzenden van mijn verhaal de prijs van 10 maanden gratis lidmaatschap heb gewonnen. Echter ik had daar niets aan aangezien ik mijn partner juist via jullie site heb gevonden. Daar ging mijn ingezonden stuk ook over.

Dus bedankt voor de prijs maar ik ga en kan er zoals jullie begrijpen geen gebruik van maken."

 

Reactie van een vrouw, 44

 

"Ik wil jullie laten weten dat ik mijn partner via jullie gevonden heb. Er waren eerst nog wat hobbels te nemen, maar de vlam is overgeslagen. En voelt goed aan.

Nu wij nog, maar jullie doen goed werk. Dank jullie wel!"

 

Reactie van een vrouw, 46 jaar

 

"Soms moet je je niet afvragen hoe dingen gaan zoals ze gaan. Zo ook in het geval van DE Match4Me.nl

Enkele weken geleden, na een aantal gezellige dates die verder op niets uitliepen, zat ik even tussen de "nieuwe mannen" te snuffelen. Daar zag ik J, niet eens zo'n heel aantrekkelijke foto, maar wel een heel leuk profiel. En... hij was op dat moment online. Ik had net voor een maand betaald, dus ik kon met hem chatten. Dat leek mij wel spannend, zo'n direct contact. Dat pakte heel goed uit; al snel bleken wij totaal op een lijn te zitten, zowel wat humor als wat levensopvatting betreft.

We wilden elkaar snel in het echt zien. J. was blij verrast dat hij zo snel een afspraak kon maken - hij was pas een week lid van M4M! En ik was blij verrast dat de foto's op zijn profiel hem geen recht deden (het oog wil ook wat, tenslotte...).

We hebben elkaar in heel korte tijd heel goed leren kennen, en kwamen allebei tot de conclusie dat we niet verder hoeven te zoeken. We zijn beiden happy en lopen rond met een big smile!

Dank je wel, Match4Me voor het faciliteren van onze ontmoeting!"

 

Reactie van een vrouw, 50 jaar

 

"Goede uitvinding, internet en Match4me.nl!"

 

Reactie van een man, 42 jaar

 "Ik heb mijn lief gevonden op jullie site."

 

Reactie van een man, 63 jaar

 

"Wat een paar weken geleden begon als een grap is inmiddels geëindigd in iets waar ik alleen maar van kon dromen. Kort na het aanmaken van mijn profiel ben ik in contract gekomen met een van de leden en inmiddels zijn we zo ver dat we kunnen zeggen dat we een relatie hebben.

Hartelijk dank dat jullie dit medium beheren en het voor mij mogelijk hebben gemaakt om in korte tijd een match te vinden !"

 

Reactie van een vrouw, 18 jaar

 

"Ik heb mijn lief gevonden via Match4Me! Thanks!"

 

Reactie van een vrouw, 31 jaar

 

"Ik heb een leuke dame ontmoet op M4M en wil kijken wat dat word, dus zeg mijn lidmaatschap bij deze op. "

 

Reactie van een man, 41 jaar

 

"'Toen ik me aanmeldde bij Match4me, had ik zo gehoopt dat ik ooit tussen die succesverhalen zou komen te staan: het ene verhaal klonk nog mooier dan het andere! Maar nou blijkt die van ons nog veel mooier te zijn: zo goed als wij het samen hebben, dat hield ik nooit voor mogelijk! =-D

En dat alles, zonder moeilijk staan te wapperen met je haren in een of andere bar om er aan het eind van de avond achter te komen dat de enige leuke jongen daar al een vriendin heeft.. :-S

Ik kan dus iedereen aanraden om:
1 zich aan te melden bij Match4me
2 zoveel mogelijk mensen aan te spreken (ik heb die van mij er echt uit moeten hengelen ;-) )
3 zo snel mogelijk een Skype-date af te spreken
4 de leukste eruit te pikken om in het echt te zien (en misschien kort daarna ook te voelen!)

Zo heb ik binnen twee maanden al de aller leukste man eruit gepikt en nee, helaas voor jullie, dames, die laat ik nooit meer gaan!'"

 

Reactie van een vrouw, 26 jaar

 

"Ik heb mijn nieuwe liefde via jullie gevonden en wil graag om die reden verwijderd worden uit jullie bestand. Groet en dank."

 

Reactie van een vrouw, 60 jaar

 

"Dank voor het bestaan van dit medium. Na een dikke maand de perfecte match4me gevonden!!"

 

Reactie van een vrouw, 47 jaar

 

"Het was kort maar krachtig en bijzonder succesvol. Dank daarvoor."

 

Reactie van een vrouw, 43 jaar

 

"Ik wil even laten weten dat ik mijn schat heb gevonden via jullie site.

We zijn super blij met elkaar!"

 

Reactie van een vrouw, 31 jaar

 "Wanhopig over de aanbiedingen van jullie site, had ik het bijna opgegeven toen de laatste foto en profiel die ik aanklikte me aanspraken!

We hebben het geweldig en zijn daar erg gelukkig mee!"

 

Reactie van een vrouw, 51 jaar

 

"Via jullie site heb ik een paar leuke dates gehad en een daarvan die ik al in februari ontmoette, is nu degene waar ik helemaal verliefd op ben geworden.

We zijn sinds begin dit jaar in contact gebleven met elkaar en in de afgelopen maanden hebben wij diverse gezellige dingen ondernomen en nu opeens sloeg de bekende vlam over en het is heerlijk vinden wij!!!!

Dus reuze bedankt Match4me, dat klopte dus he-le-maal voor ons!"

 

Reactie van een vrouw, 49 jaar

 

"Beste redactie,

Zo'n 7 maanden geleden schreef ik me na een jaar single te zijn voor het eerst in op m4m. Die eerste aanraking met een datingsite beviel me goed, want alleen al de reacties vleiden me enorm en gaven me het gevoel dat ik op een wolk leefde.

Na een paar weken volgde daarop dan ook al gauw een paar dates. Deze waren leuk en gezellig en ik vond het prima, was ook niet op zoek naar veel meer dan dat. Ondertussen was ik wel regelmatig te vinden op de algemene chat. Lekker op het eind van de avond 'ouwehoeren' over het nieuws, rampzalige dates maar vooral ook heerlijk gezwets in de ruimte.

Daar ontmoette ik al gauw een lieve man, met veel verschillende interesses wie ik heel interessant vond maar zeker niet zag als iemand om mee te gaan daten. Daarvoor lagen onze interesses zo op het eerste gezicht te veel uit elkaar. Totdat op een gewone avond in de algemene chat de sfeer tussen veranderde en ik merkte dat ik ging uitzien of 'hij' er was of niet. Meer en meer ontmoetten we elkaar ook in de privéchat en boomden we uren en uren over alles en nog wat.
Tot het moment, dat we zo'n aantrekkingskracht naar elkaar voelde dat een date onvermijdelijk werd. Zo reed ik op een vrijdagavond anderhalf uur om 'hem' voor het eerst te ontmoeten. Tjee wat was dat spannend, want tja wat als hij tegenviel .....of net zo erg..... ik tegenviel. Maar niets was minder waar. Het was raar, spannend, vlinders in mijn buik, zeker anders als gedacht, maar LEUK en zeker BIJZONDER en ....WAUW!

Nu 3 maanden na die eerste date geniet ik ervan om hem steeds beter te leren kennen en voelt het gewoonweg fantastisch om zo'n bijzondere man lief te hebben die mij keer op keer laat zien dat hij mij ook lief heeft. Ik heb dan ook net mijn profiel verwijderd.

Bedankt M4M en voor alle vrijgezellen 'GOOD LUCK'"

 

Reactie van een vrouw, 38 jaar

 

"Een beetje sceptisch, zoals zovelen ben ik aan deze datingstap begonnen.Ik merkte al vrij snel, dat je ook dit spelletje eerst moet leren spelen voordat je er een beetje plezier in krijgt.
Ik voelde me steeds meer mezelf worden in de mailwisselingen die ik had met potentiële partners.

Na een diepe teleurstelling had ik er eigenlijk geen zin meer in. Liet het los in mijn hoofd en toen was ie er opeens: de man waar ik zo mee kan lachen, eindeloos praten over alles en niks, waar ik bij kan huilen als ik erdoorheen zit, die me aanvoelt alsof hij een stuk van mij is. Het is geen verzinsel: soulmates bestaan gewoon, zo simpel en ook zo bijzonder is dat. Wat me bijblijft, is dat juist door onze hele levensgeschiedenissen met alles erop en eraan we elkaar ècht zien en kunnen genieten van elk moment samen.

Dat ik er bijna een half land voor moet doorkruisen om hem te zien maakt me niks uit. Wat is afstand als je altijd in elkaars hart zit?
Nooit gedacht dat ik nog eens zo'n romantisch succesverhaal zou kunnen schrijven, ik doe het omdat ik iedereen een fantastische partner gun en het dus mogelijk is om via een simpele mensvriendelijke site als M4Me zomaar iemand tegen te komen.

Of bestaat "zomaar" niet? "

 

Reactie van een vrouw, 52 jaar

 

"Graag zou ik mijn lidmaatschap op willen zeggen, ik heb gevonden wat ik zocht op jullie site.

Bedankt."

 

Reactie van een man, 31 jaar

 

"Ik had eigenlijk de hoop al helemaal opgegeven...
goed dat jullie foto's zijn blijven sturen, want op een dag zat er toch een hele leuke bij en dat is wat geworden... we gaan proberen elkaar gelukkig te maken."

 

Reactie van een man, 57 jaar

 

"Beste redactie,
Ik heb een fantastisch contact via deze site ontmoet en ben zo vol vertrouwen dat dit rechtvaardigt om mij uit te schrijven.

Ik wens jullie en de aangesloten leden het allerbeste toe en wil jullie bedanken voor de mogelijkheden die mij geboden zijn."

 

Reactie van een man, 63 jaar

 

"Ik had me op een avond passief ingeschreven, met het plan om de volgende dag een fotootje toe te voegen en er eens rond te gaan kijken.

Ik werd de volgende ochtend aangeschreven door een man met wie ik per vandaag (bijna 3 weken later) het avontuur dat liefde heet aanga.

Fijn dat de M4M-site deze koppeling mogelijk maakte!"

 

Reactie van een vrouw, 51 jaar

 

"Erg leuk! Meteen raak!"

 

Reactie van een vrouw, 32 jaar

 "Twee aanmeldingen op Match4me, eentje van ruim één jaar en de ander met een duur van nog geen maand. Een betaald lidmaatschap en de digitale zoektocht naar die ander. En wat een niet tastbare mogelijkheid leek te zijn in de wereld van email, sms en chat is het toch werkelijkheid geworden. Het contact was met enige twijfel maar met een behoorlijke
aantrekkingskracht, dit hadden we nog niet als zodanig ervaren.

Tot nu dan, want vanaf het moment van de eerste ontmoeting is deze liefde zo echt en intens (bizar, zoals we het omschrijven dekt misschien nog het beste de lading).

Nu samen, waarschijnlijk dankzij, maar zeker omdat: Match4me, bedankt!"

 

Reactie van een stel, 30 en 29 jaar

 

"1 jaar geleden stuurde ik via jullie site mijn eerste bericht naar "een man met een heel lieve blik in zijn ogen die met een blikje
bier proostend de camera in keek".

Dit was het begin van een heel mooie relatie waar ik jullie toen ook over bericht heb. Ik voel de behoefte om nu, na een jaar, te vertellen dat onze relatie nog steeds heel bijzonder en mooi is.

Dit is wat ik hem verteld heb:
"Ieder pad wil ik met je lopen
vanuit een diep gevoel van liefde
voor wie je bent
in verbondenheid en vrijheid met alles wat ik geven kan".

We hebben onze relatie voor onbepaalde tijd verlengd...."

 

Reactie van een vrouw, 48 jaar

 

"Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen daar ik de ware op jullie site heb gevonden"

 

Reactie van een vrouw, 43 jaar

 

"De eerste dag Mijn Favoriet gevonden. Moest nog vier dagen wachten voordat ik een bericht van hem ontving.

Echte liefde via de satelliet. Hoe is het mogelijk !? Sinds een maand zijn we heel gelukkig samen."

 

Reactie van een vrouw, 54 jaar

 

"Verliefd zijn is het mooiste gevoel dat er is, je kunt de wereld aan en voelt je weer top! Dat mocht ons ook overkomen, via match4me, ongelooflijk, maar waar!

Haar verhaal;
Ik stond ca twee weken online met mijn profiel en had voor een maandje een lidmaatschap betaald, omdat ik toch gewoon heel nieuwsgierig was, wie is dat niet!? Bij het inloggen op de homepage zie ik de fotootjes verschijnen van de nieuwste inschrijvingen onder de mannen. De bovenste foto is wel erg leuk, dus aanklikken en kijken! Nog leuker, want de foto blijkt uitvergroot een zeer aantrekkelijke vent te tonen en zijn teksten zijn ook nog leuk, lekker leesbaar, spontaan en oprecht. Ach kom, niet voor niets op een datesite, dus een mailtje gestuurd, kort en helder, met de vraag of hij het leuk zou vinden eens te contacten...

Hij is dus net pas lid, heeft nog geen abonnement, maar reageert vrijwel direct op mijn berichtje. Na wat korte, vrolijke mailtjes en een spannende chatsessie besluiten we gelijk af te spreken, de derde dag als ik me goed herinner. En... ook op je 40e kan het nog; liefde op het eerste gezicht, dolgek op elkaar en diep gelukkig!

Zijn verhaal;
Ik dacht mij in te schrijven op match4me om eens rond te kijken, nou mooi niet dus! Binnen 10 minuten overvalt een dame mij met een mailtje, heel open en hartelijk, ik raak met haar aan de praat en ben nu zover dat ik haar nooit meer laat gaan! Ik heb meer werk gehad om mijn profiel weer te verwijderen en de andere reacties netjes te beantwoorden met de mededeling dat ik verder geen interesse had... Match4me? Tja, als je mijn verhaal mag geloven is het een wonder, haha!

Zo snel kan het gaan, zo raak kan het zijn. Wij zijn een stel geluksvogels juist elkaar te treffen, dit is geen gewone match, maar de ware match, zo voelt het en zo is het uiteindelijk ook, heerlijk dus! Dus probeer het gewoon eens, niet zwaar beladen, lang leve de lol en met een beetje geluk en wat hulp van M4M...... dat geluk wensen wij iedereen!

Match4Me, dank jullie wel!"

 

Reactie van een vrouw, 39 jaar

 

"ik heb via jullie site een hele leuke en lieve vrouw ontmoet. Samen hebben wij besloten om ons daarom uit te schrijven bij M4M, maar ik kon niet vinden waar en hoe ik dat moet doen.

Al met al is het dus een succesvolle inschrijving geweest."

 

Reactie van een man, 31 jaar

 

"Ik stond nog niet zo lang ingeschreven bij Match4me, toen ik toevallig in de lijst keek met mensen die het laatst online waren gekomen en hem zag. Helemaal leuk, echt mijn type.

Aangezien ik eigenlijk alleen in mijn regio (Nijmegen) aan het zoeken was, en hij uit Den Haag komt, zou ik hem nooit in mijn zoekresultaten hebben gevonden. Een paar dagen heen en weer gemaild en toen ging ik een weekje naar de Ardennen. Gelukkig heb ik ook internet op mijn telefoon, dus op die manier ook tijdens deze week kunnen mailen, met al wat vlinders in mijn buik.

We besloten elkaar vlak nadat ik terug was van vakantie te ontmoeten. Ook deze ontmoeting verliep super. Het was alsof we elkaar al jaren kende. We zijn nu een half jaar verder, en nog steeds erg gelukkig met elkaar. Nooit durven hopen en geloven dat zo'n liefde bestaat!

Binnenkort gaan we zelfs samenwonen!"

 

Reactie van een vrouw, 33 jaar

 

"Graag wil ik me uitschrijven bij jullie. Ik heb via jullie site iemand leren kennen waar ik nu een duurzame relatie mee heb. Dus match4me.nl, dank je wel!

En ik mag jullie wel vertellen dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest met iemand, zelfs niet in mijn vorige huwelijk! Ik heb de man van mijn dromen op jullie site gevonden, mijn grote liefde.

Veel succes op jullie site!"

 

Reactie van een vrouw, 46 jaar

 

"Op 8 december 2006 zei een vriendin tegen mij: bluf als je jezelf op een datingsite durft te gooien. Dit met gevolg dat ik 9 december op jullie site stond. 'S-middags al had ik een berichtje van Johan, en 's-avonds nog een en een.

De volgende dag belden we elkaar en we hadden een klik, het was spontaan en leuk. Hij zei de juiste dingen tegen mij als: ik wacht wel tot je wat wilt afspreken en dus spraken we dezelfde avond nog af bij de Griek in Woerden;-) Zijn foto's waren leuk, hij vond mij leuk maar in het echt elkaar ontmoeten werd toch wel heel spannend. Hij stond al buiten voor de deur zoals afgesproken. Toen ik hem zag wist ik dat hij het was, en hij zag mij en tja....

Bij de Griek moesten we even op een tafel wachten en spontaan pakten we elkaars hand en raakten aan de praat. Ik wist toen niet dat hij al vlinders voelde (voor het eerst in zijn 42 jaren) en bij mij kwamen ze tijdens het diner.

Een dag later zijn we gaan bellen en afspreken om daar nooit meer mee op te houden. Een maand later vroeg hij mij onder de Arc de Thriomph in Parijs ten huwelijk, overdonderd en emotioneel zei ik "JA". 10 mei 2008 zijn we getrouwd, Johan heeft een zoon, ik heb een zoon en het was een prachtige dag!

We hebben elkaar leren kennen op de toppen van de liefde maar ook tijdens dieptepunten van het leven, liefde/houden van is niet altijd jubelend elkaar lief hebben. Soms is het ook een regelrechte hekel aan elkaar hebben. Maar toch elkaar zo lief hebben dat je het weer goed wilt maken, elke keer weer is dat geen voorrecht?

Zo zijn we dan nu ruim 3 jaar bij elkaar, en is ons leven prachtig en zijn we blij dat we elkaar ontmoet hebben dankzij jullie site. Elke dag komt er weer een draadje bij waarmee ik aan Johan geweven wordt, en elke dag hou ik meer van hem.

Mijn leven is zoveel waardevoller geworden sinds ik hem heb ontmoet! Met recht een match 4 me!!!"

 

Reactie van een stel, 41 en 42 jaar

 "Ik heb inderdaad mijn profiel stopgezet want...na 1 dag op Match4me had ik al contact
met mijn liefje!!!

Hij meldde zich aan op 2 feb en ik op 3 feb, elkaar direct gespot en direct heel fijn contact.

Na 1 week elkaar gezien omdat we de afspraak die we gemaakt hadden voor afgelopen dinsdag véél te lang vonden duren.
Het contact was zo goed dat we wilden weten of het ook live leuk zou zijn.... dat was
het dus! Afgelopen week is hij 2 dagen bij mij geweest en ik kom nu net bij hem vandaan
na een heel weekend liefde.

Dus als het goed is activeer ik mijn profiel ook niet meer :-)

Mijn dank aan jullie is groot én aan de nieuwe vriendin van mijn ex, die mij
attendeerde op jullie site, zij hebben elkaar ook via Match4me ontmoet."

 

Reactie van een vrouw, 39 jaar

 

"Twee jaar geleden zijn m'n partner en ik na 20 jaar relatie uit elkaar gegaan. Ik ben toen in eerste instantie tijdelijk bij m'n gezin weg gegaan, maar dat bleek vrij snel een definitieve stap te zijn. Ook al was ik niet direct op zoek naar een nieuwe relatie, uit nieuwsgierigheid kwam ik op de m4m site terecht (als gratis lid, met een redelijk anoniem profiel, zonder foto) en heb wat rond zitten kijken war er allemaal in de aanbieding was.

De volgende dag kreeg ik een berichtje van een dame, 'M', met het verhaal dat had gezien dat ik op haar profiel had gesnuffeld (schrik, kan je dat dan zien?), dat ze eigenlijk niet reageerde op profielen zonder foto, maar dat ze toch wel geprikkeld was door hetgeen ik in m'n profiel beschreef... tja, na wat mailen en opsturen van foto's volgde een afspraak, en nog een, en het voelde zo goed dat we opnieuw een afspraak maakten. Naarmate de nieuwe afspraak dichterbij kwam werd me duidelijk dat het voor mij nog veel te vroeg was voor een nieuwe relatie. Ik heb haar toen gebeld en verteld dat ik vanwege mijn situatie, waarvan ik haar natuurlijk had verteld, niet verder kon met daten en het contact met haar voorlopig wilde beëindigen. Ze reageerde hier bijzonder begripvol op en vertelde me dat wanneer ik weer aan daten toe was maar op de site moest kijken of ze nog
beschikbaar was.

Pas een jaar later ben ik weer, toen serieus, met het internet daten begonnen. De date van toen, 'M', was niet te vinden en daarom maar op zoek naar ander dates en na enige tijd vond ik de vrouw van m'n leven!! Meer dan 1000% match, fantastisch. Na een paar maanden bleek echter dat er ondanks de supermatch het toch ontbrak aan liefde en hebben daarom, beide erg verdrietig, na een half jaar een eind aan de relatie gemaakt. Na een tijdje toch maar weer een nieuw profiel aangemaakt... en ja... daar was 'M' weer !!!

Na opnieuw contact te hebben gelegd vertelde ze me echter dat ze net leuke date had gehad en dat dat eerst wilde onderzoeken of het wat zou worden... en ja korte tijd later was 'M' weer van de site verdwenen. Nou ja, dat hoort dan ook bij het internetdaten.... Ikzelf ben dan ook maar vrolijk verder gegaan met daten, heb daarna nog hele leuke dates gehad, maar de ware zat er niet tussen.

Een week voordat ik voor een maand naar het buitenland zou gaan en me tijdelijk wilde uitschrijven, zag ik dat 'M' zich weer aangemeld had. Nu geen gras er over laten groeien dacht ik, heb direct opnieuw contact gelegd en in de dagen voor m'n vertrek konden we elkaar nog twee keer zien.
Nu twee maand verder met 'M' voelt het zo goed dat ik de m4m site vaarwel zeg. Met dank!!"

 

Reactie van een man, 45 jaar

 

"Binnen 16 dagen ik heb partner gevonden en ik wil met hem oud worden...m4m bedankt!"

 

Reactie van een vrouw, 46 jaar

 

"Als je alleen bent en op zoek bent naar de ander heeft ieder zo zijn verhaal, ik ook. Ik was drie jaar single en als zodanig op Match4me gegaan en veel contacten gehad en ook vrouwen ontmoet. Soms kort, soms wat langer en vaak was het gewoon een leuke tijd. Maar toch, iemand kan erg mooi zijn, fijne baan, leuk huis, stapel verliefd maar er was elke keer iets wat ons niet dichter bij elkaar bracht. Ik kan blij willen zijn, blij doen en blij voelen maar maakt me dat ook een blij mens? Tot voor kort leidde het tot niet waar op ik hoopte totdat 'zij' verscheen. Ook zij had haar eigen verhaal en weg, niet van vele ontmoetingen maar toevallig was ik de eerst volgende.

We hadden een paar keer gemaild, toen kort een keer gebeld en na twee weken nodigde ze me uit bij haar thuis, het was immers best een eind rijden voor mij. Ik reed op een middag naar haar toe, de A12 op, vervolgde het op de A28 en voor dat ik het wist was ik er al. Onderweg leek alles zo gewoon en ik op mijn gemak. Toen ik aanbelde keek ik naar haar, zij keek naar mij en glimlachte. Ze dook gelijk wat zenuwachtig de keuken in om koffie te maken, ik keek naar haar, zij keek naar mij en glimlachte weer. We gingen wandelen, zij keek elke keer naar mij, ik keek naar haar. Ik bleef warm eten en ik keek naar haar, zij keek naar mij. Ze bood me een wijntje aan maar ik sloeg af omdat ik nog moest rijden. "Nou, dan blijf je toch hier vannacht". We dronken een wijntje, ik keek naar haar, zij keek naar mij en glimlachte weer. "Zullen we gaan slapen, ik heb een logeerbed maar je mag ook bij mij, maar geen seks hé?” We lagen in bed, zij aan haar kant ik de andere, zij keek naar mij, ik keek naar haar en we straalde in het donker. De volgende ochtend werden we in elkaars armen wakker, ik keek naar haar, zij keek naar mij en we blijken heel lief voor elkaar te kunnen zijn. De dag erna bleef ik bij haar en ook de nacht, het weekend er op, de weken er na en de maanden erna waren vaak samen te vinden. We zijn nu vier maanden bij elkaar en we kijken nog steeds naar elkaar en voelen een blijheid die we naar elkaar hebben.

Een maand nadat we elkaar hadden leren kennen, maakte ze me midden in de nacht zachtjes wakker, het was rond 04:00 uur. Dat doet ze door me zachtjes met haar wijsvinger op mijn rug te kloppen. Ze zocht een lekker plekje in mijn armen en vertelde dat ze in haar leven pas twee keer verliefd is geweest. Dat was bij haar man met wie ze 28 jaar gelukkig getrouwd was en die drie jaar geleden plotseling overleed, en nu op mij. Na wat gekletst en gevreeën te hebben vielen we weer samen heerlijk in slaap. Ik ben ook blij met haar, voel steeds meer verliefdheid en ook erg blij met me zelf door niet gegaan te zijn voor de concessie maar de confessie. Eerlijk zijn ten opzichte van me zelf en de ander, dat voelt het beste als ik s´ochtends wakker wordt en wat het eerste gevoel me ingeeft. Als ik naar mijn werk ga, naar huis ga, even alleen ben, met haar ben, ze staat op een natuurlijke manier op mijn netvlies.

In haar huis heeft ze veel foto´s van haar overleden man en dochter, een waardevol aandenken. Nu zie ik steeds meer foto´s staan van ons twee op plekjes die me blij maken. Zo gaat het en ik kan nog even wel blijven doorgaan.....hier maar bij houden?"

 

Reactie van een man, 55 jaar

 

"Helemaal blij met mijn match!!! Thanks!"

 

Reactie van een vrouw, 30 jaar

 

"Helemaal blij !!!!!!!!!!!"

 

Reactie van een vrouw, 59 jaar

 

"Succesvolle klik"

 

Reactie van een man, 46 jaar

 

"Complimenten voor M4M.

Niet schreeuwerig, geen commerciële 'catch' en een prima database.

Heb er met plezier gebruik van gemaakt.

Wens jullie een uitstekend 2010 toe."

 

Reactie van een man, 49 jaar

 

"Ik heb de liefde van mijn leven gevonden op jullie site (ze leest mee haha).

...

En ondertussen zijn we nog steeds gelukkig en vertrekken over 3 dagen op tropische vakantie.
Duidelijk een Match4me gevonden."

 

Reactie van een man, 34 jaar

 "Bulletje:

Het is al ongeveer twee jaar geleden dat ik me had ingeschreven bij Match4me nadat twee jaar daarvoor mijn vrouw was overleden. In het begin had ik nog wel regelmatig contact via mail en soms zelfs via een bezoek of een etentje ergens. Maar de “klik” zat er niet tussen.
Zelfs als ik dacht dat de dame wel dezelfde interesses had, dan bleek ik me toch soms te vergissen. Zoals de dame die aangaf dat ze niet van campings hield. Ik kampeer zelden op campings, meestal in de vrije natuur tijdens mountainbike tochten of kajak tochten in afgelegen gebieden. Campings zijn in al die streken onbekend. De dame gaf echter aan dat ze met “niet van campings houden” bedoelde dat ze de vakantie het liefst in de luxe van een hotel met een net toilet doorbracht.

Na deze eerste periode kwam er een tijd dat ik heel weinig berichten kreeg, maar zelf was ik ook niet erg actief omdat ik eigenlijk veel te druk was met werk en hobby's. Blijkbaar was er bij mij ook geen hoge prioriteit. Maar onlangs wilde ik het vuurtje toch weer eens warm stoken en ben ik weer wat actiever de Match4Me site gaan bezoeken. Helaas nog niet met het gewenste resultaat. Na wat onderzoek en surfen op de site bleek al snel dat ik erg weinig bezoekers op mij profiel kreeg, terwijl ik toch wel mijn best gedaan had om deze compleet in te vullen. Ik kreeg vooral de indruk dat mijn lengte (cq mijn gebrek aan lengte) de oorzaak was: dames willen blijkbaar graag een man die groter is dan zij zelf. Met mijn 1.68 meter was het aanbod dus beperkt. Om zeker te weten of dit echt zo was, was een eenvoudige test mogelijk: wijzig de lengte op de site naar 1.83 m. En meteen schoot het aantal bezoekers omhoog naar zeker het 10voudige van daarvoor. Ook kreeg ik meteen al 2 mails van dames die met mij in contact wilde komen.

Een ervan was Inge. Het mailcontact met haar was goed: tot zover klikte het zeker. Probleem was dat ik een week na ons eerste mailcontact voor 3 weken op vakantie ging (een mountainbiketocht in Kirgizië) en daarbij geen mailcontact mogelijk was. Ook moest ik aan Inge nog bekennen dat ik in mijn profiel wat aanpassingen gedaan had om mij beter in het zoekprofiel van de dames te laten passen. Dit heb ik gedaan in mijn laatste mail voor mijn vakantie en ik moest dus 3 weken wachten op het antwoord: Zou ze boos zijn en mij meteen afwijzen, of toch niet?

Inge

Ik was 7 jaar single en was al enige tijd aan het daten bij diverse sites, niet overal tegelijk maar af en toe. Ook ik had wat leuke contacten, maar “Mister Right” zat er helaas niet bij. Voordat ik besloot om te stoppen bij Match4Me dacht ik nog om de zoekcriteria op de site wat te verruimen, met name om de leeftijdsgrens van 56 naar 61 jaar uit te breiden. Dit leverde een nieuwe selectie waaronder het profiel van ene Bulletje.

Zijn profiel, zijn foto's en zijn nickname spraken me meteen aan. Hij was, net als ik, geïnteresseerd in duursport en in sportieve en avontuurlijke vakanties. Ook bij de eerste mailcontacten klikte het goed. Helaas, na een week ging hij al voor 3 weken op vakantie. Het dagprogramma van zijn mountainbike tocht, ergens in wat we vroeger Siberië noemden, had Bulletje al aan mij gestuurd en ik volgde het elke dag. Ook had hij aangegeven dat hij met zijn lengte geëxperimenteerd had. Dat was voor mij geen probleem, ik zag zelfs de humor van zijn experiment wel in, maar ik moest hem noodgedwongen 3 weken op mijn antwoord laten wachten. Na die drie weken hebben we snel een afspraak gemaakt in een restaurant, en daarna is onze liefde voor elkaar snel gegroeid en we zijn ook al samen op vakantie geweest, meteen maar 8 dagen kajakken tussen wat vulkaan- en koraaleilanden in de Stille Oceaan met daarna nog een week Nieuw Zeeland. Een vakantie die Bulletje al gepland had maar waar ik ook heel erg veel zin in had.

Bulletje en Inge

We zijn nu heel gelukkig met elkaar en willen de volgende avonturen heel graag samen beleven. Wij wensen alle andere deelnemers aan Match4Me hetzelfde geluk toe als wij nu ervaren.

Een voorspoedig 2010
Bulletje en Inge"

 

Reactie van een stel, 61 en 59 jaar

 

"Ik heb via deze site een lieverd gevonden."

 

Reactie van een man, 61 jaar

 

"Ik heb de allerliefste man ter wereld gevonden, en hij wil dolgraag bij mij horen! Ik wist niet dat dit
kon...."

 

Reactie van een vrouw, 44 jaar

 

"Ik heb binnen een week iemand ontmoet die bijzonder klikt met mij en hij woont op nog geen vijf minuten van mij vandaan!

Bedankt voor die kans!!!"

 

Reactie van een vrouw, 39 jaar

 

"Beste match4me,

Ik ga mij straks uitschrijven, maar zonder spijt, want ik heb mijn meisje gevonden via jullie site.

Toen ik hier kwam kijken (nog geen maand geleden), dacht ik: als het niets is, ben ik meteen weer weg. Maar tot mijn verbazing vond ik al binnen een week een te gekke vrouw die (alweer!) binnen een week later
mijn vriendinnetje was.

Eerlijk is eerlijk: ik had nooit gedacht dat ik hier iemand zou vinden. Dit is mijn eerste "experiment" met internetdating, en mijn
verwachtingen waren nul. Des te groter mijn verbazing én geluk dat ik nu het mooiste meisje van de wereld in mijn armen heb."

 

Reactie van een man, 41 jaar

 

"Ik schreef me in op advies van mijn zus, maar geloofde er totaal niet in...inmiddels weet ik nog steeds niet of ik geloof in deze manier van daten...maar ben wel stapelverliefd op een man die ik via jullie site ontmoette...tja."

 

Reactie van een vrouw, 37 jaar

 

"Betrouwbare overzichtelijke site. Zoals het
voelt heb ik de vrouw gevonden waar ik naar zocht. Nooit gedacht dat het mij via internet zou overkomen."

 

Reactie van een man, 36 jaar

 

"Prima platform, bedankt."

 

Reactie van een man, 51 jaar

 

"Ik heb mijn match op M4M gevonden en ben
'madly in love'!"

 

Reactie van een vrouw, 32 jaar

 "Het was een leuke ervaring om op Match4me te staan. Het is een zeer gebuikersvriendelijke site. Ik geef jullie site een 9! Zeer professioneel!"

 

Reactie van een vrouw, 43 jaar

 

"Ongetwijfeld een clichéverhaal, maar het klopt wel! Na zeer veel leuke ontmoetingen met interessante mensen, zijn wij elkaar op de site tegengekomen,” schreven Jenny en Hans. “De klik was er meteen en na onze eerste ontmoeting hebben wij besloten er samen een 'feestje' van te gaan maken. “

Reden voor Match4Me om eens na te vragen hoe dat allemaal zo gelopen is, en welke adviezen zij hebben voor Match4Me-leden.

Hoe ben je te werk gegaan?
Ik ben gelijk betaald lid geworden. Een vriendin van me had ook haar partner leren kennen via Match4Me, dus daar had ik wel vertrouwen in. In eerste instantie heb ik een zoekopdracht ingegeven op basis van woonplaats en leeftijd. Op grond daarvan heb ik een aantal mensen aangeschreven...zonder reactie! Wel werd ik veel door andere mensen benaderd, en ik heb regelmatig gekeken bij Leden Online.

Ik merkte dat zodra je iemands profiel aanklikt, diegene dat dan ook snel bij jou doet, en al snel ontstaat er dan een contact!

Hoe verliep het eerste contact?
Ik heb heel wat mails gekregen, en uiteindelijk ben ik met zo'n 10 heren intensiever gaan mailen. Van deze 10 heb ik uiteindelijk met 4 heren een afspraak gemaakt. Hierdoor heb ik zeer veel leuke ontmoetingen met interessante mensen gehad. Met de laatste, Hans, heb ik eerst 2 weken gemaild. De klik was er meteen en na onze eerste ontmoeting hebben wij besloten er samen een "feestje" van te gaan maken. Het is echt een heel bijzonder gevoel.

Wat kun je andere Match4Me-leden aanraden?
Het is denk vooral belangrijk om niet te snel de moed op te geven. Zelf heb ik op mijn eerste 4 mails helemaal niets gehoord! Maar daar moet je je niet door laten afschrikken. Je moet er denk ik ook niet teveel van verwachten, maar het gewoon zien als een leuke bezigheid. En verder is geduld natuurlijk een schone zaak.

Uiteindelijk merk je wie er echt actief zijn en wie niet. Mijn ervaring is dat wanneer iemand al een maand of wat niet meer online is geweest, hij of zij ook niet meer zal reageren. Gelukkig zijn Match4Me-leden doorgaans serieus in hun reacties. Wij zijn ervan overtuigd dat daten via een zeer betrouwbare site als Match4Me op den duur vruchten afwerpt"

 

Reactie van een Stel, 43 en 41 jaar

 

"Dankzij jullie site heb ik inderdaad mijn man gevonden! We zijn op zoek naar een huis en de dingen gingen een beetje snel en onverwacht dus er is ook een kleintje onderweg! Maar alles geheel gewenst het vergt alleen enige aanpassing in het leven. We zijn supergelukkig met elkaar en gaan er wat moois van maken!"

 

Reactie van een vrouw, 38 jaar

 

"Ja geweldig dat ik een nieuwe vriend "partner" heb gevonden. Ik ben helemaal happy. Haha. Nog wel erg wennen, en elkaar aftasten. Hij wil graag rustig aan doen. Eerst elkaar goed leren kennen en daarna komt het vanzelf.

Meteen bij de eerste kennismaking was het raak. Ik had nooit gedacht of zelfs durven dromen dat dit mij zomaar zou kunnen overkomen. Ik zei altijd, "Dit gebeurt mij niet". En dan gewoon bij een datingsite. Heel leuk!

Ik wil jullie bedanken voor tot het in standkomen van deze "relatie", ik heb alle vertrouwen in de toekomst."

 

Reactie van een vrouw, 57 jaar

 

"Heel snel nadat ik op jullie site stond met mijn profiel en foto reageerde iemand met wie ik de chemie en klik had! Voelt heerlijk en is geweldig!

Het is fantastisch dat zo'n site als die van jullie er is. Voor heel veel singles op zoek naar een partner is dit dé manier. Ben blij dat ik deze stap destijds gezet heb."

 

Reactie van een vrouw, 50 jaar

 

"Niet verwacht, maar 't heeft gewerkt....!"

 

Reactie van een man, 29 jaar

 

"Na elkaar een berichtje te hebben gestuurd dat we meer van elkaar zouden willen weten hebben we verder contact gehad via onze eigen e-mail berichten. Daarna hebben we afgesproken om samen wat te eten en dat klikte heel erg goed.

Nu dat we een aantal keren bij elkaar zijn geweest ben ik tot ver over mijn oren verliefd op haar. Ze is echt super geweldig en ik dank jullie dat ik haar via jullie site heb leren kennen."

 

Reactie van een man, 46 jaar

 

"Ik ben nog maar heel kort lid geweest bij jullie; ik was eigenlijk met iemand anders bezig maar toen kreeg ik een reactie van iemand die ook nog redelijk kort
ingeschreven was. We hebben heel veel gemaild en een paar dagen gebeld.

Omdat wij allebei niet serieus geloofden dat er echt iets uit voort zou kunnen komen (via zo'n dating site) gingen we er heel onbevangen in. Wij hebben elkaar ontmoet en we zijn nu een setje!!!!

Het is heel efficient, maar of er daadwerkelijk een klik is, is natuurlijk altijd maar de
vraag. Wij hadden zoiets van: we hebben in ieder geval een hoop lol gehad. Maar we leken wel een stel pubers, toen bleek dat wij elkaar toch wel heel leuk vonden...... En meer dan dat dus..... :-)"

 

Reactie van een vrouw, 37 jaar

 

"Na lang zoeken toch gevonden: een hele lieve schat!"

 

Reactie van een vrouw, 42 jaar

 "In november 2004 schreven wij ons in bij Match4me, beiden sceptisch over de methode, maar bereid deze manier van kennismaken een kans te geven.

In onze proefperiode kwamen wij met elkaar in contact en een maand en vele mailwisselingen later ontmoetten wij elkaar voor het eerst.

Sindsdien zijn we gegroeid van 'zou wel wat kunnen worden' via 'dit wordt wel wat' naar 'we willen de rest van ons leven met elkaar delen'.

Twee jaar na onze eerste ontmoeting, op 16 januari aanstaande zullen wij elkaar het ja-woord geven. Zonder Match4me zouden we elkaar niet gevonden hebben, al bleken we in aangrenzende gebouwen te werken. Dus: Match4me, bedankt voor jullie bemiddeling!"

 

Reactie van een stel, 34 en 35 jaar

 

"Na zelf een aantal reacties gegeven te hebben, waarbij ik helaas van de meesten niet eens een antwoord kreeg, bleef het een hele tijd leeg in mijn boxje.

Wel gezellig gechat op de site, maar daar bleef het ongeveer bij. 2 weken voordat mijn abootje afliep kreeg ik een leuke reactie, omdat ik in mijn profiel had gezet dat ik een man zocht die liefst niet ouder dan 51 jaar zou zijn, vroeg hij me wat ik met hem ging doen als hij 51 werd (hij is nu 45), ik kan die humor wel waarderen, en meldde hem dat ik hem dan persoonlijk hartelijk zou feliciteren!

Vanaf dat moment hebben we enorm goed mailcontact gehad, na een paar weken elkaar gezien en nu niet meer bij elkaar weg te slaan!
Fijn dat het mogelijk is om op deze manier iemand te leren kennen die je anders niet zomaar zou tegenkomen!

We gaan ervoor, en wensen jullie een liefdevolle kerst en een heel gelukkig nieuwjaar!"

 

Reactie van een vrouw, 46 jaar

 

"Ik heb de nieuwe liefde van mijn leven gevonden. Mijn partner is uiteraard via deze site tot stand gekomen en we zijn samen niet meer weg te slaan.

Het niveau bij Match4me is uitstekend. Ga er vooral mee door.

Dank je wel dat ik gebruik heb gemaakt van jullie diensten."

 

Reactie van een man, 49 jaar

 

"Meer dan een succesverhaal

Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar onze eerste kennismaking, ruim anderhalve maand geleden, was zonder meer gezellig en ontspannen. Voor ons beiden bestond er zodoende voldoende reden om nogmaals af te spreken.

Wat er tijdens onze eerste afspraak achterwege bleef, openbaarde zich de keer er na wel. Het was een soort magische emotie, een gevoel van wederzijdse erkenning waar we beiden jaren op hadden gewacht, al blijft het moeilijk om zo'n intense sensatie in woorden uit te drukken. Belangrijker is dat deze gemoedstoestand sindsdien alleen maar sterker is geworden. We leren voortdurend nieuwe dimensies van elkaar kennen, wat onze relatie steeds intenser maakt. Voor ons beiden is dit een unieke belevenis, die we ook anderen toewensen.

We danken match4me dan ook van harte voor haar bijdrage aan ons geluk."

 

Reactie van een stel, 38 en 37 jaar

 

"Ik wil even laten weten dat ik via jullie site een nieuwe vriendin heb gevonden. Na zes dagen mailen en bellen hebben we voor de eerste keer afgesproken. En dat klikte dus erg goed.... we genieten erg van elkaar.

Bedankt voor jullie bijdrage hierin. Ik hoop dat meer mensen via jullie hun geluk vinden."

 

Reactie van een man, 28 jaar

 

"Van begin af aan gaf ik mezelf weinig kans om een partner te vinden met mijn
prioriteiten: niet roken, niet drinken, kunnen dansen en geïnteresseerd in spirituele zaken

Mijn nieuwe partner mailde mij een interesse bericht. Daarop mailde ik een peroonlijk bericht, dat hij voldeed aan mijn prioriteiten en dat hij mijn interesse had.

Eerst was hij nog op vakantie, daarna was hij in dubio om betaald lid te worden. Maar door jullie Valentine aanbod mailde hij mij een bericht terug.

Het is een bijzonder goede match op vele fronten en we zijn heel erg verliefd en dansen samen Tango. Nogmaals mijn dank en succes met jullie werk."

 

Reactie van een vrouw, 49 jaar

 

"Na aanvankelijke scepsis en 2 'anti-climaxen' blijkt 3x scheepsrecht te zijn en heb ik iemand gevonden waarvan ik allen maar kan zeggen: dank jullie wel!!!"

 

Reactie van een man, 36 jaar

 

"Het ging heel simpel. Ik zag zijn foto en zijn profielschets en dacht: zou het echt bestaan? Ik was al vrij lang aan het internet-daten, hij heel kort, en nu opeens klikt het.

We mailden een poosje, stopten even, zochten toch weer contact en toen sloeg de vlam in de pan. Een fantastische ervaring waar we allebei heel gelukkig mee zijn. Het heeft me heel veel energie gekost maar het was uiteindelijk de moeite meer dan waard.

Misschien een duwtje in de rug voor ieder, die nog niet de ware gevonden heeft?"

 

Reactie van een vrouw, 67 jaar

 

"Hallo Match4me, het is waar. Ook ik heb een partner gevonden via jullie site.

Onverwacht en snel. Wij zijn erg blij allebei (met elkaar). Sinds 16 januari elkaar ontmoet en vanaf die dag zijn we eigenlijk geen dag meer zonder elkaar. Lekker klef en heerlijk liefdevol.

Ik groet jullie, met mijn dank en schrijf me hierbij uit."

 

Reactie van een vrouw, 41 jaar

 "Ik ben zeer gelukkig met de jongen die ik via jullie site heb leren kennen.

Mijn dank voor jullie goede en professionele site!"

 

Reactie van een vrouw, 31 jaar

 

"Beste redactie,

Via match4me heb ik de liefde van mijn leven ontmoet. Ik stond een paar weken als gratis lid ingeschreven en had niks uitgedaan op de mailtjes die ik ontving totdat ik die van hem kreeg.

Hij was nog maar net lid en stuurde mij als eerste een bericht. Heel impulsief is hij die avond meegegaan naar de film en klikte het meteen goed. Twee dagen later is hij bij mij op bezoek geweest en twee dagen daarna ik bij hem.

En in minder dan een week tijd wisten we beiden dat we de perfecte match zijn en onze toekomst willen delen."

 

Reactie van een vrouw, 38 jaar

 

"Geslaagd! Maar wel op een rare manier.

Toevallig zag ik namelijk eind oktober een foto van een vrouw die een camera pal voor haar gezicht hield (spiegelfoto dus). Ik stuurde haar zomaar een briefje met een grapje daarover, waarop zomaar een intensieve en intense briefwisseling per mail groeide.

We kunnen allebei echt goeie brieven schrijven, dus geen gebeuzel/gechat over ditjes en datjes.

Maar: we passen wederzijds totaal niet in onze profielen qua woongebied en qua leeftijd - de rest klopt des te beter! Oftewel: wie zoekt zal niet vinden. Hou het spontaan, serieus en geestig tegelijk, zoals in het gewone leven.."

 

Reactie van een man, 63 jaar

 

"Eind oktober kwam ik geheel toevallig de foto op jullie site tegen van een vroegere liefde (20jr terug) en dat is wederom tot iets heel leuks gekomen."

 

Reactie van een man, 49 jaar

 

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl